2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد خونمونو بفروشه کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر این خونه رو خام تحویل میدن. کلی خرج داره. اگ بفروشیمش همونجا بخایم بگیریم خب چ کاریه همین نوسا ...

نه بابا خصوصا اگر قصد بچه دار شدن داشته باشید تو خونه ۵۰ متری یه مقداری سخته اگر احیانا برای بچه برمانه ریزی می کنید اینو بهش بگو

ببخشید خندم گرفت😂

والا خب. حرف میزارن دهن آدم هی ارگانه ارگانه. من ک نگفتم مفتی دادن. گفتم ما ی مبلغ کمتری دادیم. چون ادگان دولتی بوده. سند زدن ب ناممون چرا نشه بفروشیم خب همسایمون فروخته. 

نه بابا خصوصا اگر قصد بچه دار شدن داشته باشید تو خونه ۵۰ متری یه مقداری سخته اگر احیانا برای بچه برم ...

الان دخترم ده ماهشه خیلی سختمه شاغلم هستم. تازه اون خونه نزدیک خواهرمه میگم یکم کمک حالم باشه لااقل

کدوم ارگان خونه مفتی میدن؟سپاهیه شوهرت؟

شک نکن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
والا خب. حرف میزارن دهن آدم هی ارگانه ارگانه. من ک نگفتم مفتی دادن. گفتم ما ی مبلغ کمتری دادیم. چون ...

باشه اینجوری ک خوبه مام پروژه گرفتیم میگم شوهرم بفروشه چند میلیارد سود کنیم 

اقایون درخواست دوستی ندن  

مسکن مهره؟ 

بیخیال تا آماده بشه مخ شوهرتو بزن 

اون همینکه ببینه خوش حالی شاید کوتاه بیاد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
الان دخترم ده ماهشه خیلی سختمه شاغلم هستم. تازه اون خونه نزدیک خواهرمه میگم یکم کمک حالم باشه لااقل

نه بابا خواهرتو نگو اونو بگی ممکنه لج کنه بدتر

همینو بگو این بجه بزرگ می شه باید بازی کنه تو ۵۰ متر جا چطور بازی کنه و اینا

اسی نذار بفروشه خوبمجبورش کن برید همون جاچند ساله مستاجری؟

۷ سااااال بخدا همش تو خونه های کوچیک مرکز شهر. چرا؟ چون آقا میخاد دقیقا نقطه وسط باشه. خب من ک دخترم هنوز ده ماهشه تا وقتی تایم مدرسش بشه پول میزاریم روش جابجا میشیم

اگر هنوز کامل ساخته نشده بگو همین الان تغییرات رو بدیم

همونجور ک جای خوب پولتون نمیرسه خونه بخرین ماشین سنگین هم نمیتونید 

ماشینی ک قدیمی باشه میدونی هر کرایه ش رو باید خرج خودش کنه

الان دیگه به سپاهیا کوفتم نمیدن بیچاره اینا ک اوازشون بد در رفته ارگان منابع طبیعی زمین میدن خودشون ...

کی گفته!!! سپاه خیلی بیمه های درمانی و ... عالی میده به کارکنانش. هر چند وقت بلیط جاهای تفریحی. خونه هم اکثرا یه محدوده دارن اگه اجاره هم بدن در حد  یک پنجم اجاره ی بقیه ی جاهاست. امتیازاتشون به وفوووور میبینم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
۷ سااااال بخدا همش تو خونه های کوچیک مرکز شهر. چرا؟ چون آقا میخاد دقیقا نقطه وسط باشه. خب من ک دخترم ...

مرکز شهر معمولا پیشرفت قیمتی بیشتری داره نسبت به خونه های حومه شهر. زودتر هم فروش میرن