2777
2789
عنوان

دختر داییم

139 بازدید | 15 پست

مادرش چند ماهیه که فوت کرده 

یادمه زمانی که من تو کنکور قبول شدم همممه حتی اونایی که نمیشناسم هم زنگ زدن تبریک گفتن یا استوری میذاشتن ولی این دختره و مادر خدابیامرزش یه تبریک خالی هم نگفتن یا برا عروسی و اینا هم اصلا تبریکی چیزی نگفت

چند روزه که مغازش رو افتتاح کرده خواستم استوری بذارم واسش گفتم گناه داره مامان نداره یه کمکی بهش کرده باشم یادم افتاد که اون واسه من استوری نذاشت 

گفتم خب لااقل یه تبریک بگم باز یادم افتاد که اونا حتی تبریک هم به من نگفتن درحالی که فامیلای مادرش رو چپ و راست استوری می‌کرد واسه موفقیت هاشون 

منم نه تبریک گفتم نه استوری کردم 

انشاالله خدا به کارش برکت بده 

دلم هم واسش میسوزه که مادر نداره

ولی نمیذارم احساساتم باعث بشن که من کوچیک بشم 

چ سخت میگیری دوست داری تبریک بده دوست نداری نده.اونم مجبور نبوده حتنا تبریک بده واسه قبولیه شما.خودت خوشحال باش

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاری خوبی کردی

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

کوچیک نمیشی با یه استوری گذاشتن واقعا چیز مهمی نیست

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

من به این جزییات خیلی اهمیت نمیدم 

آخه همه شرایط روحی و جسمی و اخلاقی یکسانی که ندارن

شاید کلا به هیچکس تبریک نگن و از این لحاظ سرد باشن

من گرمم 

بیان خونمون میرم خونشون . نیان خونمون بازم میرم خونشون

تبریک بگن یا نگن من میگم

سرد باشن من گرمم 

خاطرات خوب از خودت بزار

از زندگی لذت ببر 

ذهنت رو از منفی جات خالی کن

همه رو دوست داشته باش😊

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن 

چ سخت میگیری دوست داری تبریک بده دوست نداری نده.اونم مجبور نبوده حتنا تبریک بده واسه قبولیه شما.خودت ...

سخت گیر نبودم که خیلیا حس خودبرتر بینی پیدا کردن 

خیلی دوست داشتم تبریک بهش بگم ولی چیزی که عوض داره گله نداره

کوچیک نمیشی با یه استوری گذاشتن واقعا چیز مهمی نیست

فی نفسه کوچیک نمیکنه ولی اینکه واسه کی استوری بذاری خیلی مهمه 

واسه کسی که به خودی خود حس خودبرار بینی داره و فکر میکنه کل دنیا نوکرشن

من به این جزییات خیلی اهمیت نمیدم آخه همه شرایط روحی و جسمی و اخلاقی یکسانی که ندارنشاید کلا به هیچک ...

نه آخه این واسه فامیلای مامانش خوب استوری میذاشت و تبریک میگفت واسه من شرایطش خوب نبود؟ اصلا استوری هیچ یه تبریک خشک و خالی میگفتن حداقلش!

ضمنا فکر میکنم این یه مدل سبک شدنه که طرف نیاد تو هی بخوای بری 

هر رفتی یه آمدی باید داشته باشه 

این رو به نظرم نمیگن گرم بودن من خودم جنوبی هستم و خیلی خونگرمم اما خون گرمی این نیست ببخشیدا ولی آدم اینجوری خودش رو کوچیک میکنه 

حالا واسه هرکسی هم نه 

اگه خونه خواهرم باشه خونه مادرم باشه هیچ اشکالی نداره 

ولی واسه آدمایی که به خودی خود حس خودبرتر بینی دارن انجام این کار باعث میشه فک کنن تو ندیمه‌ی در خونشونی

فی نفسه کوچیک نمیکنه ولی اینکه واسه کی استوری بذاری خیلی مهمه واسه کسی که به خودی خود حس خودبرار بین ...

حق داری عزیزم ...من کلا با همه اقوام قطع ارتباطم بعد ازدواجم ...و واقعا راضییم از آرامشی که نصیبم شد با اینکار ...فقط مامان بابام و پدر مادر همسرم و خواهرشوهرممم همینا برام بمونن کافیه ❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
سخت گیر نبودم که خیلیا حس خودبرتر بینی پیدا کردن خیلی دوست داشتم تبریک بهش بگم ولی چیزی که عوض داره ...

شاید بخاطر مغازشه این حسو داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

مگه موسسه کنکوره که قبولیا رو استوری میکنین؟؟😅

من بقیه رو نمیدونم ولی خودمون اینطوری هستیم که واسه موفقیت همدیگه با استوری گذاشتن ابراز خوشحالی میکنیم 

قبولی کنکور هم یک نوع ارتقا و موفقیت محسوب میشه و واسه عرض تبریک و اظهار شادباش و خوشحالی استوریش میکنیم 

فکر نمیکنم صحبتتون خیلی مرتبط با بحث تاپیک باشه