2777
2789

دوستان این حرفارو از رو عصبانیت یا شکستگی قلبم نمیگم این وضعیت چند ساله منه 

همه پدر مادرا قدیسه پاک نیستن ؛

مخصوصا تو بعضی از خونواده که زیاد به دختر بها نمیدن خیلی به دخترا ظلم میشه من در حدی پدرم پیش رفت که حقمو خورد تو یه موضوعی وکالت منو داشت پولمو بالا کشید و خیلی چیزای دیگ که سرم اوردن تو قلبم دفنش میکنم چون غرورم اجازه نمیده بگم فقط خواستم بهتون بگم اولویت اولتون خودتونید دلتون برای کسی نسوزه اول خودتون رشد کنید بعد اگه خواستین به بقیه کمک کنید نه اینک به خودتون ظلم کنید سپر بلا بشید میدونم خوانواده ها دلسوزم هستن ولی بازم میگم اگه خودتون ب خودتون ارزش ندین کسی اینکارو نمیکنه 🥺💔

عزیز دلم خودتو ناراحت نکن خودت سلامت باش منم همیشه میگم آدم تو دنیا فقط خدا رو داره و بس

مرسی عزیز دلم من دیگه برام عادی شده 🥲♥️

اینو گفتم چون میدونم خیلیا قلبشون مهربون و از خود گذشتگی میکنن حتی یه نفرم از دست خونواده سمی نجات پیدا کنه خوبه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مادرم که حیفه اسم مادرو حرومش کنی دارو ندارمو بالا کشید که بده به برادرم

خداروشکر من مادرم دزد نیس حداقل بابام دزدی کرد

ولی خیلی باهام بدرفتاری می کرد و میکنه بعضی وقتا یادش میره ک دخترشم حسادتش فعال میشه 🥲ادم از نزدیکاش ضربه بخوره بدترین حس میفهمت

توی روز روشن مادرم زمین منو گرفت زد به اسم خودش رو هوا هم گفته مال تو هس ولی کو وقتی به اسم خودشه، ا ...

من مادر نشدم و مجردم ولی هیچ وقت اینجور خونواده هارو درک نکردم ادم مگ ب بچش همچین ظلمای میکنه 🥲 

شما تنها ادمی نیستید که خانواده سمی دارید

ار عزیزم میدونم ولی بازم یه سری چیزا تا ابد عقده می مونه مثلا رابطه بقیه ما خونوادشونو میبینم همیشه قلبم میگیره میدونم این خلع هیچ وقت درست نمیشه🥲♥️

مادر من خودش رو از بچه هاش بیشتر دوست دارهخودشیفتش

کاش یه ازمایشی چیزی باش از اینا بگیرن که اگ صلاحیت بچه دار شدنو ندارن بچه دار نشن چون واقعا اسیبای که ب زندگیمون زدن جبران پذیر نیس  

خداروشکر من مادرم دزد نیس حداقل بابام دزدی کردولی خیلی باهام بدرفتاری می کرد و میکنه بعضی وقتا یادش ...

منم با اینکه همه دارو ندارمو کشیده بالا حدود ۳ ماه باهاش قطع ارتباط کردم که اصلا براش مهم نبود بعدش خواهرو برادرم میگفتن مادره نفرینت میکنه باهاش آشتی کن که برخلاف میلم باهاش آشتی کردم اما الان در حد تماس تلفنی یکهفته یا ۱۰ روز یبار باهاش در ارتباطم اما واگدارش کردم به خدا که قبل از مرگش تقاص پس بده همینو به خودشم گفتم‌اما اصلا براش مهم نیس