2777
2789
عنوان

یه سوال راجب دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 38 پست
من میگم اوناییکه تجربه داشتن دلشون میخوادکسیکه تجربه نکرده هوس نداره چون مزشو نچشیده

بشدت باهات موافقم

مجرد بودم اصلا فشار جنسی و میل جنسی  اذیتم نمیکرد اصلا کاملا خنثی و عادی ولی متاهل شدم گاهی اوقات که همسرم ماموریته اذیت میشم اونوقت فشار جنسی رو با استخوچ درک میکنم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میگم اوناییکه تجربه داشتن دلشون میخوادکسیکه تجربه نکرده هوس نداره چون مزشو نچشیده

عزیزم شما با آناتومی بدن و ارگان هاش آشناییت دارین؟ مطالعه کنین لطفا

نیاز جنسی هیچ ربطی به تجربه اش نداره و تو هر فرد متفاوته

و تو سنین مختلف نمایان میشه مثله پریودی یکی تو ۱۰سال براش اتفاق میوفته یکی تو ۱۴سال و روند طبیعیه بدنه اینم همینه چرا با سرپوش گذاشتن روش میخوایین جانماز آبکشین انگار غلطه و اشتباه 

عزیزم شما با آناتومی بدن و ارگان هاش آشناییت دارین؟ مطالعه کنین لطفانیاز جنسی هیچ ربطی به تجربه اش ن ...

چی میگی تو

هر کسی براساس تجربش میگه

شما هم‌لطف کن نظر شخصیتو بگو و رد شو

با نظر بقیه کار نداشته باش

چی میگی توهر کسی براساس تجربش میگهشما هم‌لطف کن نظر شخصیتو بگو و رد شوبا نظر بقیه کار نداشته باش

نظر شما زمانی شخصیه که برای خودتون تو محفل خانوادگی نگهداری

نه اینجا که کلی مخاطب با سنین مختلف میخونن و ممکنه نظر اشتباه شما و عدم آگاهی دیدگاه اشتباهی براشون بسازه

چی میگی توهر کسی براساس تجربش میگهشما هم‌لطف کن نظر شخصیتو بگو و رد شوبا نظر بقیه کار نداشته باش

کاش قبله تجربه علمش رو بدست میاوردین یکم مطالعه میکردین یکم تحقیق میکردین که با ساز و کار بدن خودتون بیشتر آشناییت پیدا کنین

یه چیزیم که هست اینه که آدم یه موجود اجتماعیه هرچقدر هم بگه از تنهایی لذت میبرم بازم به یه فرد نیاز داره که احساسات بده احساسات بگیره یکی بهش توجه کنه ازدواج خیلی بهتر از روابط بی سرو ته با یه عده بی ارزش هست  از طرفی احساس شادی با احساس لذت متفاوته شادی باعث ترشح هورمونی به اسم سروتونین میشه و مقدار زیادش به آدم آسیبی نمیزنه اما لذت میتونه باعث اعتیاد بشه مثلا لذت بردن از تنهایی باعث ترشح هورمون دوپامین میشه عین آدم معتادی که اولش حس سرخوشی داره یه آدمی هم وقتی از یه محیط پرسرو صدا و سمی دور میشه اولش حس سرخوشی داره فک میکنه آرامشه اما به مرور زمان که مواد اعتیاد آور دوزش بالاتر میره برا رسیدن به اون سرخوشی اول تنهایی هم همینه باعث فاصله گرفتن بیشتر از اجتماع میشه وگرنه کی دوست داره که بره جون بکنه کار کنه تا رهن و اجازه خونه رو جور کنه و خودش قبض آب و برق رو بپردازه و خودش یه سری کارهای خشن رو به تنهایی انجام بده که حس زنانگی رو از خودش دور کنه