2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6552 بازدید | 232 پست
تاثیرات اینستا هست دیگه وگرنه عشق کشک چی چند صباحی بعد فارغ میشه تو شبکه های اجتماعی خیلی چیزا رو عا ...

اره

باور کن این دامادی ک میگه پوششت و اعتقادت برام مهم نیس بعد ازدواج شروع میکنه روی واقعیشو نسون دادن

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جقدر انرژی منفی بینتون هست

خیلی...

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

خانواده دختر اشتباه میکنن اگر دخترشون رو به پسر شما بدن 

در ازدواج دو تا خانواده باید از لحاظ اعتقادی بهم بخورن 

وگرنه که ته این زندگی جز شکست هیچی نصیب دخترشون نمیشه

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
ربطی نداره پسره گناهی نداره مادرش به قدر کافی رشد شخصیتی نداشته تو این سن خیلی راحت با حذف افراد سمی ...

انشالله ازدواج کردی متوجه میشی چی گفتم

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

کار ندارم مادرت و بابای دختره بد حرف زدن دوتایی 

میتونستن بهتر بگن 

ولی 

داداشت اون جور که در و باز کرده و مادرتو هول داده توی ماشین 

این حرکتش 

واقعا خیلی بد بوده 

در ضمن توی ازدواج باید ادم یه چیزایی رو کوتاه بلند کنه 

داداش شما میگه حجابش و فلان اشکال نداره 

حالا دختر هم میگفت من جایی مادرش باباش باشن رعایت میکنن

اینجوری میگفتن تموم میشد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

باید ببخشید ولی برادر شما خیلی احمق وبیشعور تشریف دارن کسی که به مادرش بی احترامی کنه صد درصد تو زندگی نمیتونه زن نگه دارباشه درضمن تو ازدواج ۷۰درصد خانواده نقش داره چون دوتا خانواده بادو عقیده متفاوت نمیتونن باهم زندگی کنن چون بعدها هزارمشکل تو زندگی درست میشه داداش شما الان کلش داغه هیچی نمیفهمه وقتی که ازدواج کرد ومردم ازبالا تا پایین زنشو برانداز کردن وبه چشم دید اونوقت میفهمه که چه اشتباه بزرگی کرده کسی که خدا و دین قبول نداره ادب واحترام که سرش نمیشه هیچ هزار کار دیگه هم میکنه چون ترسی از خدا نداره دور اینجور آدما باید خط بکشی حتی ازکنارشونم رد نشی مادرت بهترین کارو کرده چون میدونسته درآینده چی درانتظارشونه همچین عروسی صد درصد چند سوای بعد نمیتونه باعقاید خانواده همسر کنار بیاد و جدا میشه مهرشو که بزاراجرا اونوقت داداشت تازه یادش میوفته پدرمادر داره باید کمکش کنن تا گندی که زده جمع کنن پدر مادرت گناه نکردن که بخاطر حماقت برادرت بخوان زندگیشونو به فنا بدن 

[QUOTE=367646774]همیشه نظراتت با امضات متفاوته  چند بار نظراتت به چشمم اومده شمافکرمیکنیدازبچه هامشکل داشته باشن پدرومادر میتونن کمک نکنن یادخالت نکنن؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

و حتما میگن ما بچه بودیم شما چرا مانعمون نشدین

پسرعموم دقیقامثل برادراستاتر فکرکرداماعموم بازعروسی گرفت خونه داد خانم قهرکرد رفته الان مهریه میخواد خوب الان عموم بیمارستان بستریه چون سکته کرده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خودتم خیلی زشته حرفت 

عنوانت 

به خاطر یه دختر غریبه هنو نه به باره نه به داره ... مادرتو میگی اینجور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰