داداشم عاشق یک دختر هست اما اون خانواده مذهبی نیستن دخترشون حجاب اصلا نداره اما داداشم گفت حجاب نمیخواد باشه عیب نداره من مشکلی ندارم آرایش بیرون همه ازاد مامان بابام اصلا راضی نیستن رفتم خاستگاری مامانم من گفت حجاب مهم بابای دختر گفت دختر من همین اینا اینقدر صحبت کردن داداشم به مامانم اشاره میکرد ساکت باش حجاب نمیخوام یک بار پدر دختر عصبانی شد گفت ما به دین خدا اینا اعتقاد ندارم دختر من همین بس هیچوقت هم چادر روسری نمپوشه ما امدم بیرون داداشم اینقدر مامانم فحش داد دست مامانم گرفت خیلی بد سوار ماشین کرد الانم 1 هفته رفته جواب مارو هم نمیده چکار کنم
اگه همچین پسری بیاد خواستگاریم که همچین رفتاری با مادر خودش که ۹ ماه تو شکمش بوده رو داشته صد سال سیاه زنش نمیشدم این دوفردای دیگه دختر اگه برخلاف میلش حرف بزنه میزنه سیاه و کبودش میکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همین الان دیدم یه خانمی تاپیک زده که شوهرم روز اول بی حجابیمو قبول کرده و حالا بعد دو ماه که از عروسیمون گذشته میگه باید حجاب بزاری و ارایش نکنی اگر گوش ندی منم هر کاری دلم بخواد انجام میدم قابل توجه عزیزانی که میگن به مادرش مربوط نبوده والله به خدا اختلافات فرهنگی و مذهبی مشکل ساز میشه اینا اولش داغن بعد دو سه ماه تازه تب عشقشون فرو کش میکنه و اختلافات شروع میشه
مادرش کار درستی کرد؟؟؟ مادرش بدترین کار رو کرد چون از قبل میدونست اون خانواده و دختر چه شرایطی دارن ...
بهتره قضاوت نکنیم شاید مادرش درست متوجه نشده یا شاید فک کرده با صحبت راضی میشن و انقد متعصب نیستن شایدم مجبوری رفته مادرش یا هرچیزه دیگه ایی مادرش راههای دیگه ایی تا قبل اینکار داشت که به اینجا نرسه ولی خب شاید مجبور بوده بره و از اونطرفم میدونسته اختلاف فرهنگی مشکل ساز میشه بعدا و دلش برا پسرش سوخته اینجوری کرده
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مامانت خیلی کار خوبی کردمطمئن باش اگر داشت هم باهاش ازدواج کنه بعدا به مشکل میخورم به خاطر این تفاوت ...
ربطی نداره بعضی مردها دیگه اصلا به حجاب اعتقادی ندارن من و مادرم خیلی مذهبی و محجبه ایم ولی داداشم اصلا به حجاب اعتقادی نداره خانمش کاملا بی حجاب هم بشه بهش هیچی نمیگه ما هم دخالت نمیکنیم
ازدواج چیز خصوصی نیستاگر یک کار خصوصی بود هیچ کس عروسی نمیگرفت و هزار نفر رو دعوت کنه که ای ملت من ...
عروسی گرفتن با اینکه عروسم چی پوشیده دو مقوله کامل از هم جدا هستن! تو خانواده ما اکثر عروسا بی حجابن و مادرشوهر ها حجاب کامل دارند ولی نه همو اذیت میکنن نه دخالت!!!