2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 8425 بازدید | 238 پست
همین باباش عصبی شد به مامانم گفت دختر من همین بس

ببین مامانت کاره درستی کرد خب چون اختلاف فرهنگی خیلی مهمه دیگه دوستی های قبل ازدواج از این مشکلات رو داره فقط به مادرت بگو زیاد تند نره مادرت پسرشو دوس داره و نمیخواد یجوری ازدواج کنه که بعدا ارتباطش خیلی کم بشه و درستم میگه و حق هم داره ولی خب چه میشه کرد پسرا کله شقن نمیفهمن دیگه الان که عاشق شده کاریش نمیتونین بکنین اگه راضی نشد شما کوتاه بیاین دیگه کاریه که خودش داره با زندگی خودش میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم باباهه بیشتر از لجش گفته

ولی میخواسته بگه از اول گفتم که دیگه هیچ حرفی باقی نزاره،تا آخر هم هرچی پسر بگه همش میگن همینه که هست..‌

مگه اینجوری هم میشه،همش فقط بله چشم بگی بهشون 

اره مثلا تویی ک فضولی اومدی کامنت منو ریپلای کردیک الان بگم به شما ربطی نداره من چی یاد گرفتم چی یاد ...

همین دیگه تربیتم نداری 

اگه به مادرش مربوط نیست پس به کی مربوطه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شوهرت چی ؟مثل خودت یا مثل خانوادش

شوهرم حد وسطه اما نه من حق میده نه به مادرش، میکه هر کی راه خودشو بره، اما مادرشوهرم بهم میگه دهاتی هستی و باعث ابروریزی پیش فامیلم

مادرشوهرم ۴۵ سالشه و خیلی به خودش میرسه

همین جماعت رو میبینی که الان میگن به مامانت ربطی نداشت

چند سال دیگه موقع ازدواج بچه شون اگر ببینیشون متوجه میشی که بیشترین دخالت و تصمیم گیری رو دارن

الان جو گیرند یه چیزی میگن

ببین مشکل شمارو من و شوهرمم داریماما برعکسشمن و خانوادم مذهبی هستیم اما خاندان شوهرم نهوقتی خونشون ن ...

همین دیگه اختلاف فرهنگی و عقیدتی و اجتماعی همنقدر مهمه ولی اکثرا بخاطر دوستی های قبل ازدواج چشاششونو میبندن رو اینچیزا بعده ازدواج چشاشون تازه باز میشه 

امان از این مادرشوهرامادرشوهر منم‌همینه مامانم اینا به حجابم گیر نمیدن این هی موهاتو فلان کن الان کن ...

جقدر انرژی منفی بینتون هست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
ببین مشکل شمارو من و شوهرمم داریماما برعکسشمن و خانوادم مذهبی هستیم اما خاندان شوهرم نهوقتی خونشون ن ...

درکت می کنم 

خیلی سخته 🙂🙂🙂🙂

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟