داداشم عاشق یک دختر هست اما اون خانواده مذهبی نیستن دخترشون حجاب اصلا نداره اما داداشم گفت حجاب نمیخواد باشه عیب نداره من مشکلی ندارم آرایش بیرون همه ازاد مامان بابام اصلا راضی نیستن رفتم خاستگاری مامانم من گفت حجاب مهم بابای دختر گفت دختر من همین اینا اینقدر صحبت کردن داداشم به مامانم اشاره میکرد ساکت باش حجاب نمیخوام یک بار پدر دختر عصبانی شد گفت ما به دین خدا اینا اعتقاد ندارم دختر من همین بس هیچوقت هم چادر روسری نمپوشه ما امدم بیرون داداشم اینقدر مامانم فحش داد دست مامانم گرفت خیلی بد سوار ماشین کرد الانم 1 هفته رفته جواب مارو هم نمیده چکار کنم
ببین مامانت کاره درستی کرد خب چون اختلاف فرهنگی خیلی مهمه دیگه دوستی های قبل ازدواج از این مشکلات رو داره فقط به مادرت بگو زیاد تند نره مادرت پسرشو دوس داره و نمیخواد یجوری ازدواج کنه که بعدا ارتباطش خیلی کم بشه و درستم میگه و حق هم داره ولی خب چه میشه کرد پسرا کله شقن نمیفهمن دیگه الان که عاشق شده کاریش نمیتونین بکنین اگه راضی نشد شما کوتاه بیاین دیگه کاریه که خودش داره با زندگی خودش میکنه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین مشکل شمارو من و شوهرمم داریماما برعکسشمن و خانوادم مذهبی هستیم اما خاندان شوهرم نهوقتی خونشون ن ...
همین دیگه اختلاف فرهنگی و عقیدتی و اجتماعی همنقدر مهمه ولی اکثرا بخاطر دوستی های قبل ازدواج چشاششونو میبندن رو اینچیزا بعده ازدواج چشاشون تازه باز میشه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕