2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان یه سوالمن دنگ خودم رو بدم بار اول؟

کی دعوت کرده برای دیت؟

همون باید حساب کنه

بعد اینکه دنگ چیه دیگه؟؟؟؟ ینی چی دنگ بدم؟

اینجوری ارزش خودتو پایین نیار

فقط موقع حساب کردن ی تعارف کن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اره یه سال و خورده اییه ک باهمیماون موقع تازه آموزشیش‌ تموم شده بوددیشب از پادگان تهران برگشت دیگه خ ...

انشالله وقتی شوهرت شد ی بچه اینه خودش بیاری 

عشقتون فروان تر شه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
طرف دعوت کردهمن تعارفام یکم جدیه

نه اینطوری نباش

وقتی خودش دعوت کرده خودش باید حساب کنه

فقط یه تعارف عادی بکن موقع حساب کردن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

انشالله وقتی شوهرت شد ی بچه اینه خودش بیاری عشقتون فروان تر شه

قربونت‌ برم عزیزم

فعلا ک مشکل زیاد داریم دعا کن برامون🥲

وضعیت دانشجو هابقیه تایم ها کلاسیم

خب شب کلا بزارید 

خودم کلا قرارهام شب بود ۸ ب بعد

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
من ۱۹ سالمه این شخص ۲۲

کجا دیت دارین؟

قیافه و هیکل و ایناش چطوره

اگه زیاد خوب نیست خودتو اذیت نکن عادی باش 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°