2777
2789
رفیقم میخواست بیادطرف گفت خوشم نمیاد بار اول کسی باشهو در کل از جار جار کردن خوشش نمیاد

یجور میگه جاجار کردن انگار رفیقات کلاغن 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا احتمالا خودم با سر میرم توی در

خب پس خوبه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
😂😭بابا میترسمدیشب داستان جنایی خوندمتوش دختر پسره رفته بود دیتپسره دختره رو دزدیده و کشته😭😂

وا مگ شهر هرته😂😂😂میخاری مگ توم اینارو میخونی مگ جای عمومی قرار نزاشتین؟

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
پدرمادرتون در جریان ان؟ بنظرم بگو که نمیخوایی روح و روانت بازیچه بشه تهشم با کلی خاطره یکی ولت کنه

عزیزم ادم دیت اول نمیره ب خانوادش بگه اینطوری باید  اگ ده تا دیت مختلف داشت ده تاشم بگه ادم باید دو دیت بره برای اشنایی طرف اگ دید ادم مناسبیه ب خانواده بگه

[QUOTE=367644219]وا مگ شهر هرته😂😂😂میخاری مگ توم اینارو میخونی مگ جای عمومی قرار نزاشتین؟[/QUOTEچر ...

خب دیگ ترس نداره 

😂😐والاآخه رفیق های منم شلوغن یارو این قدر جدیه وحشتناکه

مواظب باش خون آشام نباشه 

دیت ازدواجه یا دوس موسی 

وای یاد دیت اولم با دوست پسرم افتادم

قبل اون اصلا دیت نرفته بودم دوست پسرم نداشتم

رفتم تو کافه برام کادو گرفته بود، یه عروسک یونیکورن‌با یه دستبند ظریف قلب

کادو رو بهم داد تشکر کردم

البته دوست پسرمو از قبل باهاش یمدت در ارتباط بودم بعد رفتیم دیت، خودم قبول نمیکردم بریم دیت

حالا هی نگام میکرد حرف میزد میگفتم منو نگاه نکن خجالت میکشم

روشو میکرد اینور اونور میگفت خوبه؟😂😂😂

بعدش باهاش اوکی شدم و حرف زدیم و هات چاکلت خوردیم

رفتیم پاساژ گردی و عکس گرفتیم و برگشتیم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

وای یاد دیت اولم با دوست پسرم افتادمقبل اون اصلا دیت نرفته بودم دوست پسرم نداشتمرفتم تو کافه برام کا ...

آخیی هنوز دوست پسرته؟ چقدر عاشقانه بود

آخیی هنوز دوست پسرته؟ چقدر عاشقانه بود

اره یه سال و خورده اییه ک باهمیم

اون موقع تازه آموزشیش‌ تموم شده بود

دیشب از پادگان تهران برگشت 

دیگه خدمتش تموم شد، با کسری و اینا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!