2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امم بازم ربطی نداره ...دنگ دنگ زمانی مطرحه ک طرف توو رابطه اس ن ازدواج کرده توو رابط دختر پسری بله ا ...

یعنی با این روش که دوست دختر و دوست پسر برن کافه و دنگ دنگ بدن و هرکس پول سهم خودشو بده موافقی؟ تو نی نی سایت دیدم خیلیا با دنگ کافه مخالفن

کاربری دست دو نفره

منم همینو میگم درستش همینهمعنی برابری زن و مرد همینه که گفتیولی بعضی پسرا بد برداشت کردن و این برداش ...

انتظار هم داشته باشن، دختری که قدر خودشو میدونه همچین پسریو تو زندگیش راه نمیده چون این پسر اصلا مرد نیست نمیشه بهش تکیه کرد و نمیتونه از دختر حمایت کنه

کاربری دوستم فعلا دست منه

یعنی با این روش که دوست دختر و دوست پسر برن کافه و دنگ دنگ بدن و هرکس پول سهم خودشو بده موافقی؟ تو ن ...

هم موافقم هم درموردش نظر دستوری و بایدی نمیدم

گاهی توو رابطه دو نفر باید همو مهمون کنن

گاهی هم بله تا زمانی ک از هم مطمئن نشدن بهتره هر کی دنگ خودشو بده بی منت بی چشم داشت

چون خیلی از پسرا جنبه ندارن توو دعوا یا کات میگن دنگ کافه یا بستنی ک اون روز خوردی من دادم پولمو پس بده

ازدواج مگه یه بخش بزرگش دلی و واسه تامین نیاز نیست؟قطعا هست.اما از مسیر شرعی و محرمیت کاملا حلال و پ ...

ازدواج با صیغه فرق داره برادر تو وقتی ازدواج میکنی یعنی تا آهر تعهد داری به طرفت 

ولی وقتی صیغه دوساعته میکنی نه این حلالل نیس تازه بماند که خیلیاشونم زوریه اون خانوم بعد صیغه عده داره نمیتونه بره با کسی و از نظر شما شرعی 

آقا هم عده داره؟ آقا که دو دقیقه بعد میتونه بره با یکی دیگه 

همچین شخصی هیچ فرقی با اون حرومزاده ایی که به دخترای مردم تجاوز میکنن نداره این فقط داره با صیغه خودشو گول میزنه همین 

دیگه ام ریپلای نکن حوصله شر و ور ندارم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
حیف که حوصله بحث کردن با کوته فکری مثل تو ک ادعا پاکی میکنه اما شرط میبیندم هزارتا نقطه تاریک تو زند ...

یه مروری در تاپیکات انداختم. تقریبا معلومه که هزارتا نقطه کور توزندگیش هست.

آخر حرفتن که از حال بدت گفتی .... ان شاءالله حالتون بهتر شه.

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

انتظار هم داشته باشن، دختری که قدر خودشو میدونه همچین پسریو تو زندگیش راه نمیده چون این پسر اصلا مرد ...

خیلی از دخترا با همین پسرا ازدواج میکنن

چون خواستگار دیگه ای ندارن

یا بعد ازدواج تازه میفهمند پسره چه جوریه افکارش قبل ازدواج نفهمیدن

یا دخترا خودشونم تعریفشون از برابری زن و مرد همینه

ممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه 

کاربری دست دو نفره

به شخصه در مورد چشم چرانی و بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که ...

یه سوال 

چرا اومدی نی نی سایت ؟

چرا نرفتی ددی سایت؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

یه مروری در تاپیکات انداختم. تقریبا معلومه که هزارتا نقطه کور توزندگیش هست.آخر حرفتن که از حال بدت گ ...

عع آفررین کاش توهم حدالقل نقطه های کورت مثل من باشه 😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
میگم میخوای شما بری دو رکعت نماز مستحبی بخونی ؟؟ول کن حاجی اینجا هیشکی اینجوری جذبت نمیشه بهتره بری ...

دنباید جذب خودم نیستم ..... کمی نگاهت رو نسبت بمن تعییر بده ، داری اشتباه میکنی بعصی جاها

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

عع آفررین کاش توهم حدالقل نقطه های کورت مثل من باشه 😂

در مورد شما نقطه صادق نیست. گودال مناسبتره احتمالا  

دیگه از این آرزوها واسم نکن.