2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما ک تصویر پروفایل بی حجابا اذیت میکننه میتوتی نیای تو این سایت چ لزومی داره وجوت؟

اینجا بستر پر مخاطبی هست و از همینجا میشه کلی فرهنگ به جامعه تزریق کرد. یاداوری نماز و شرعیات و رد موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر اکس بی حجابی چشم چرانی و .... 

من هدفمند اینجا هستم تو رو نمیدونم دنبال چی هستی هر جورم در موردم فکر کنی با خودته

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

برابری زن و مرد درسته اما یه عده از پسرا از برابری زن و مرد بد برداشت کردن یه پسره میگفت برابری یعنی ...

برابری این نیست

زن و مرد از نظر ارزش باهم برابرن اما باهم متفاوتن و مکمل هم هستن

کاربری دوستم فعلا دست منه

میگم از وقتی خانما شاغل شدن به اسم تساوی حقوق دنگ دنگ رو مطرح کردن مردابعد الان خرج های خودشون میندا ...

امم بازم ربطی نداره ...

دنگ دنگ زمانی مطرحه ک طرف توو رابطه اس ن ازدواج کرده توو رابط دختر پسری بله این دنگ حساب کردن و همو مهمون کردن باید باشه تا دختر ب پسر این ذهنیت رو بده بله آقا بنده ی خانوم با شخصیت قوی و مستقلم ک هدفم از رابطه ی رابطه سالمه من تیغی و گدا نیستم از پس خودم برمیام رو پای خودم وایسادم و محتاج هیچ مردی نیستم

بعدشم ی زن شاغل ک دستش توو جیب خودشه و سواد رابطه رو هم داره ب شوهرش یاد میده زندگی مشترک همه چیش مشترکه و هر دو توو این اوضاع اقتصادی باید همو درک کنن و طبق قانون‌ زن وظیفه ای برای خرج کردن نداره اما ی زن زیرک ب شوهرش نشون میده داره لطف میکنه

اینجا بستر پر مخاطبی هست و از همینجا میشه کلی فرهنگ به جامعه تزریق کرد. یاداوری نماز و شرعیات و رد م ...

حیف که حوصله بحث کردن با کوته فکری مثل تو ک ادعا پاکی میکنه اما شرط میبیندم هزارتا نقطه تاریک تو زندگیش داره ندارم 

وگرنه من از تو پررو ترم تا صبح بنویسی تا صبح برات مینویسم حیف ک امروز حالم خوب نی

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
برابری این نیستزن و مرد از نظر ارزش باهم برابرن اما باهم متفاوتن و مکمل هم هستن

منم همینو میگم 

درستش همینه

معنی برابری زن و مرد همینه که گفتی

ولی بعضی پسرا بد برداشت کردن و این برداشت بدشون اجرا میشه در جامعه 

برداشت بدشون همون توضیحی بود که دادم از زن انتظار دادن خرج زندگی و جنگ رفتن و مهریه دادن و... دارن

کاربری دست دو نفره

البته اون دوستمون هم نظر ما بودن.ولی هستن کسایی ک این عقیدرو دارن و واقعا اویزونن

من کاری ب ایشون ندارم افکارش ما رو برد سمت اون زنهای آویزون منم مخاطبم همچین زنها و دخترایی بود

چند روز پیش یکی تایپیک زد با نامزدش ک هنوزم عقد نبودن سر پول دعوا کرد و خانوم بهش گفته بود من الان چی بخورم باید فتوسنتز کنم؟؟؟😐

تو خیالات و خرافات خودت غرق شو...امیدوارم تو دنیای واقعی افرادی مثل تو هیچوقت سرراهم قرار نگیرن...بل ...

من از خودم نگفتم از شرع گفتم.

برخی امثال تو هستن میان اینجا کاسه چه کنم دست میگیرن وای افسرده شدم صربه روحی خوردم بهم خیانت شد از زندگی سیرم ... کم ندیدیم از اینا گه همش از بی تقوایی فرد حادث شده و گرفتارش کرده

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

اینجا بستر پر مخاطبی هست و از همینجا میشه کلی فرهنگ به جامعه تزریق کرد. یاداوری نماز و شرعیات و رد م ...

میگم میخوای شما بری دو رکعت نماز مستحبی بخونی ؟؟

ول کن حاجی اینجا هیشکی اینجوری جذبت نمیشه بهتره بری دم حوزه ی صیغه ای پیدا کنی درمورد مفاسد اخلاقی باهاش حرف بزنی و از حوریایی بهشتی بگی و فیض ببرین؟؟

اشتباه میکنی اونی که به خاطر دین خودش رو کنترل میکنه گناه نکنه میشه همونی که بعدش میره صیغه هم میکنه و براش عیب نیست.اما کسی که اصالت داره و درست تربیت شده مهم نیست دین رو قبول داشته باشه یا نه اون حتی حاضر نمیشه کار کثیفی مثل صیغه یا چهار همسری رو انجام بده

اینه فرق بین کسی که به خاطر تربیتش درست رفتار میکنه با کسی که فقط با دین کنترل میشه

پس اصلا دین و چیزایی که گفتی تاثیر گذار نیست همش بستگی به این داره فرد تو چه خانواده ای بزرگ شده

کاربری دوستم فعلا دست منه

من از خودم نگفتم از شرع گفتم.برخی امثال تو هستن میان اینجا کاسه چه کنم دست میگیرن وای افسرده شدم صرب ...

اون شرع با تو غلط کرده که میگع واسه رفع هوس صیغه حلال و زنو به چشم کالا میبینه اگه شرعتون اینه که برید یع فکری به حال خودتون کنید

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
عع پس از نظر شماااذ از روی هوا هوس صیغه کردن اوکی و مشکلی نداره چون عده داره و نفقه داره حق و حقوق د ...

ازدواج مگه یه بخش بزرگش دلی و واسه تامین نیاز نیست؟

قطعا هست.

اما از مسیر شرعی و محرمیت کاملا حلال و پسندیده و بی عیب هست.

چه اشکالی داره