2777
2789
عنوان

به نظر شما این دختر بدیه

66 بازدید | 5 پست

دختری که میخواد تا آخر عمر مجرد و بمونه و دکترا بگیره تنهایی تنها زندگی کنه و اگه شرایطش پیش اومد نیاز جنسیشو از راه های دیگه برطرف کنه؟

چون قبلا عاشق یکی بوده و نزاشتن بهش برسه اونم دیگه از هیشکی خوشش نمیاد و به هیشکی اون حس هیجان و جنسی رو نداره

همه چیش اوکیه جز اونی که خودت میدونی

حیف اون دختر با این کمالات بره همچین کاری کنه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم بگذره از کس دیگری خوشش میاد و کشش جنسی پیدا می‌کنه بهش . لزومی نداره دنبال راه دیگه باشه ی مدت تحمل کنه تا شخص جدید پیدا بشه . شما اولی نیستی آخری هم نیستی گلم عشق اول و آخر وجود نداره . حتما بازم عشق میاد . 

الان چون جوونی و خاطرخواه داری

فکر می کنی تا هرموقع که بخوایی همینه

اما یک روانشناس می گفت

خیلی مراجعه کننده داشتم با این تفکر که نزدیک ۴۰ سالگی رسیده گفته دیگه تنهایی و نمی تونم تحمل کنم

و می خوام ازدواج کنم اما موقعیتی نیست

و تامین نیاز از راه دیگه هزار تا بیماری منتقل می کنه😑😑

مگه نمی بینی یک سری بیماری ها چقدر واگیر دار شدن

تو اینده هم بیشتر هم می شه

الان چون جوونی و خاطرخواه داریفکر می کنی تا هرموقع که بخوایی همینهاما یک روانشناس می گفتخیلی مراجعه ...

دقیقا. هم بیماری و هم اینکه تو اینجور رفع نیاز  زن وجه اجتماعی بدی داره و برچسب های زشتی بهش زده میشه و ....