2777
2789
اینجا بستر پر مخاطبیه.من هدف مند اینجا هستم.میدونستی تو اینستا نیستم اونجا که فضا خیلی بازتره همراه ...

من متوجه این تذکراتتون توی این بستر میشم ولی هز نکته مکانی دارد دیگه

این حرفایی که شما میزنید در جای درست خودش تبلیغه برای دین

در جای نادرست میشا تبلیغ علیه دین و همه چیزو بدتر میکنه

بهتره که این صحبت هارو توی تاپیک هار مرتبط و با کلام قانع کننده تری بگید🙏🌹

از بی عقلی خودشونه دلم نمیسوزه واسشون

خیلیا قبل ازدواج محکم سر معیارهاشون وایمیستید و معیارهای درستی هم دارن ولی بعد ازدواج تازه پسره خودشو نشون میده و معلوم میشه چه اخلاق ها و طرز فکر های بدی داشته و خلاف معیارهای دختر بوده

پسرا خوب نقش بازی میکنن قبل ازدواج و خود واقعیشونو نشون نمیدن 

کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی جاها همین پایبندی به شرع جلو سقوط افراد رو میگیره.ضمنا بحث رعایت شرع فقط بخاطر زندگی مادی خودمو ...

نخیر انسان عقل داره که تصمیم بگیره

اون حیونه که تحت هر شرایطی بر اساس غریزش یه رفتار مشابه رو انجام میده

شما هم ساده ای اگه فکر میکنی دین واسه اینه ک جلوی سقوط افراد گرفته بشه!شاید کمی تاثیر گذار باشه اما در واقع دین برای کنترل مردمِ

متعصب نباشید صیغه ای که برای رابطه جنسی باشه هیچ توجیحی جز هرزگی نداره

چطور از نظر شما حرف زدن معمولی دختر و پسر گناهه(رل)

اما صیغه که فقط به نیت رابطه ی جنسیه حلال؟؟

کاربری دوستم فعلا دست منه

اصن برابری هم کلمه اشتباهیه باید بگیم عدالت مثلا یه اقا کار معدن رو میتونه دوازده ساعت به راحتی مثال ...

نمیدونم من هروقت گفتم برابری غلطه عدالت درسته دیگران ناراحت شدن و گفتن تو میخوای زن پایینتر از مرد باشه درحالی که من منظورم این نبوده 

خوب برابری رو اگه این در نظر بگیریم که ارزش زن و مرد برابره درست درمیاد 

کاربری دست دو نفره

خیلیا قبل ازدواج محکم سر معیارهاشون وایمیستید و معیارهای درستی هم دارن ولی بعد ازدواج تازه پسره خودش ...

بازم مشخصه

از همون اول باید تشخیص بدن اتفاقا دخترا خوب میفهمن طرف ادم حسابیه یا نه از یه جایی به بعد به خاطر عشق کورکورانه خط قرمزارو نادیده میگیرن و با وجود ایرادهای زیاد پسر،دوسش دارن

نمیدونم من هروقت گفتم برابری غلطه عدالت درسته دیگران ناراحت شدن و گفتن تو میخوای زن پایینتر از مرد ب ...

حرف دیگرانو ولش کن اصن عقلی بهش نگا کنیم عدالت کلمه درست تریه گاها از روی ندونستن میگن برابری نمیشه که مگه اون اقا میتونه به اندازه برابری با من بچه داری کنه یا اشپزی کنه ولی در حد خودش میتونه منم در حد و ظرفیت خودم میتونم چوب بری و بنایی و گچ کاری کنم 

بازم مشخصهاز همون اول باید تشخیص بدن اتفاقا دخترا خوب میفهمن طرف ادم حسابیه یا نه از یه جایی به بعد ...

موارد زیادی بودند که دختر قبل ازدواج نفهمیده پسره چه جور ادمیه 

با این قسمت که دخترا خودشون راحت میتونن بفهمند پسره چه جور ادمیه مخالفم

میگن ازدواج مثل هندونه در بسته میمونه

یا بعضی مردها قبل ازدواج خوبن بعد ازدواج بد میشن انسان میتونه تغییر کنه

البته الان شرایط اقتصادی کشور و تورم هم جوریه که خیلی از خانم ها مجبور میشند شاغل باشند و پولشون رو بیارن تو زندگی و شاید دیگه نشه به مردی که انتظار داشته باشه زنش هم پولش رو بیاره و تو زندگی خرج کنه پرنسس گفت 

کاربری دست دو نفره

موارد زیادی بودند که دختر قبل ازدواج نفهمیده پسره چه جور ادمیه با این قسمت که دخترا خودشون راحت میتو ...

شاید بعضی ها متوجه نشن اما واقعا تشخیصش اونقدرم سخت نیست.

اون مرد میتونست ازدواج نکنه...

حالا شاید یه سری بگن زن هم باید کار کنه اما من مخالفم بایدی وجود نداره زن اگه علاقه داشت کار میکنه نخواست کار نمیکنه

من از خودم نگفتم از شرع گفتم.برخی امثال تو هستن میان اینجا کاسه چه کنم دست میگیرن وای افسرده شدم صرب ...

نه اشتباه نکن

اگرهم من مسئله ای دارم یا ناراحتی روحی دارم فقط و فقط دلیلش یه چیزه...سبک و نوع زندگی ای که امثال تو فرو کردن تو مغز ما و دارن ذره ذره روحمونو میخورن...وگرنه من با خدای عادل و مهربون و همراه خودم خوشم...شما برو با خدای سختگیر و خشمگین خودت شاد باش...امیدوارم هرچی زودتر از روی زمین پاک بشید و دوباره عشق به زمین برگرده

شاید بعضی ها متوجه نشن اما واقعا تشخیصش اونقدرم سخت نیست.اون مرد میتونست ازدواج نکنه...حالا شاید یه ...

به جز اون قسمت که دختر میتونه راحت پسرو بشناسه که این قسمتش رو قبول ندارم چون زیاد دیدم خانم هایی که گفتن بعد ازدواج فهمیدن پسره بد بوده

با بقیه حرفت موافقم که گفتی زن اگه بخواد سرکار میره اگه نخواد نباید مجبورش کرد که سرکار بره و خرج زندگی و خونواده رو مرد باید بده و مردی که نمیتونه خرج زندگی بده ازدواج نکنه

منم ناراحتم از این که شرایط اقتصاد کشور بد شده و تورم زیاد شده و این بهانه ای شده برای این که بعضی مردها انتظار داشته باشند زنشون هم کار کنه و پول بیاره تو زندگی 

کاربری دست دو نفره

رل زدن از روی هوا و هوس هست و حتما گناه و حرامه.صیعه شرایط خاص خودش رو داره ، زن بی شوهر می تونه خود ...

فقط از زن حرف زدی برادر

مرد چی؟ مرد نمیتونه دو ساعت بعد بره یکی دیگه رو صیغه کنه یا همزمان ده ها صیغه داشته باشه؟

🦦