2777
2789
عنوان

یک جنوبی هستم که میخوام بیام شمال برای زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرچ کن و تحقیق کن دقیق، مثلا رامسز عروس شهرهای شماله اگه اشتباه نکنم، یا مثلا رشت همیشه بارونه! هر ک ...

چرا شرجی زیاده؟

تابستون های شهر من دما بالای ۵۰ درجه در حالت عادی آفتاب سوزان و شرجی شدید وحشتناک

خیلی خوبه که میخوای تغییر کنید 

منم شمالی هستم 

ولی خب شمال زندگی کردن اونطور که همه فکر میکنن ساده نیست 

اگه نمیخوای خیلی گرون باشه بیا طرف گلستان نسبت به اون دو تا استان قیمت‌ها خیلی بهتره 

مثلا اگه برف فراوون دوست داری رامیان و گرگان خوبه اگه میخوای بارون باشه ولی خیلی شمالی نباشه گنبد کلاله بندر ترکمن خوبه 

اگه شمالی کم برف پر بارون میخوای مینودشت و گالیکش و آزادشهر خوبه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
صددرصد مبشه مگر‌ فامیلات حال مسافت زیاد اومدنو نداشته باشن طبقه بالای من یه تهرانی نشسته خودش عیچوقت ...

وای نگو

ولی اشکال نداره می ارزه اینقدر شمال دوست دارم حاضرم اداهای فامیل هم تحمل کنم😢

ای بابا شما شمالیا قدر نمیدونید همکارمم همینه میگه من از آفتاب انرژی میگیرمدر حالی که من وقتی هوا اب ...

نه عزیزم تا تو شرایط قرار نگیری متوجه نمیشی شما از دور دیدی بارون قشنگن هوا ابریه نمیدونم طبیعت بکر 

ببین وقتی آبان و آذر و مقداری هم دی وبهمن هوا ابری باشه لباس به زور خشک میشن 

دائم باید تو خونه باشی 

من شاغلم صبح سرکار بعدازظهر تو خونه حتی پامم حیاط نمیزارم چون سرده 

امروزم خونم تو سالن پذیرایی  نشستم تاریکه کلا با این که سالنمون سه تا پنجره داره وخونمم ویلایی 

یا اینکه امکانات زیادی نداره نسبت به خیلی استانها 

ویا اینکه خیلی شرکت و کارخونه نداره وخیلی از جوونها میرم استان های دیگه

قطعا میشه ما می‌خواستیم یه اپارتمان نقلی توی یه شهر کوچیک شمالی بخریمحتی افرادی که توی اون شهر بودن ...

هوف

ما فامیلامون اهل سفر نیستن البته خودمونم نیستیم ولی ما بریم فکر کنم هر ماه بیان

چرا شرجی زیاده؟تابستون های شهر من دما بالای ۵۰ درجه در حالت عادی آفتاب سوزان و شرجی شدید وحشتناک

بندر عباس بودم یکی دو‌ماه، اونجام شرجیش عجیبه ولی انگار فقط خیس میشه آدم ! یادم نیست دقیق، ولی شمال شرحیش وحشتناکه توی تابستون، اما خوب سلیقه است دیگه ممکنه شما خوشت بیاد عزیزم. رامسر. تنکابن از شهرهای مازندرانن که خوبن بنظزم، من خودم عاشق بارونم اگه بخوام برم شمال میرم رشت! میگن شهر با کلاسیه و همیشه خدا بارونه😍