2777
2789
عنوان

یک جنوبی هستم که میخوام بیام شمال برای زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 88 پست
کجا مثلا

ببین چی برات مهمه من غرب مازندرانم خودم دارم اطراف شهر میسازم با ویو خوشگل کوهو زمین کشاورزی اطرافمم همه تهرانیو اصفهانی ساختن گیلان خیلی بکرترو سرسبز تره شرق مازندران هم سرسبزیش خوبه مثلن برای شما رویان خوبه خلوتو ساکت یا میتونی ییلاقی جات خونه بگیری سمت کوه ولی زمستون یخ میکنی چون بندر زندگی‌کردی زمستونای ییلاق رو دووم نمیاری😂مگر عاشق سرما باشی اگه برات پاساژ مغازه اینچیزا مهمه برات برو سمت آمل اونورا ساری هم شهر خوبیه ولی شلوغه اگه رفتی برو اطراف شهر خونه بگیر ولی بنظرم گیلان برای شما خیلی بهتره سرسبزه رامسر هم اطرافش خوبه از نظر سرسبزیو بکر بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرهمسرت چیه؟فکرشغل هم بایدباشی شمال

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ممکنه بعد مدتی دیگه نتونی اونجازندگی کنی بخاطر غربت .اختلاف فرهنگی . ورطوبت پس سعی کن یمدت بری زندگی ...

اختلاف فرهنگی چطوره

غربت چه عرض کنم من اینجا هم غریبم از همه فامیل شوهر متنفر و فراری 

از طرفی میترسم بیام شمال خونم بشه پاتوق مهمانی

سرچ کن و تحقیق کن دقیق، مثلا رامسز عروس شهرهای شماله اگه اشتباه نکنم، یا مثلا رشت همیشه بارونه! هر کدوم خصوصیات خودشو داره، من به شخصه اصلا شمال رو برای زندگی دوست ندارم، تابستوناش واقعا جهنمه، آدم خفه میشه

من شمالیم ولی از هوای ابری و بارون متنفرم امروزم هوا ابریه روزی که ابری باشه حالم بده ولی روزای آفتا ...

ای بابا شما شمالیا قدر نمیدونید همکارمم همینه میگه من از آفتاب انرژی میگیرم

در حالی که من وقتی هوا ابریه انگار دوباره متولد شدم عاشق هوای گرفته و ابریم و از آفتاب گریزان

اختلاف فرهنگی چطورهغربت چه عرض کنم من اینجا هم غریبم از همه فامیل شوهر متنفر و فراری از طرفی میترسم ...

صددرصد مبشه مگر‌ فامیلات حال مسافت زیاد اومدنو نداشته باشن طبقه بالای من یه تهرانی نشسته خودش عیچوقت نیس همش خونش فامیلاش هستن وای وای وای بیست چهارساعته کلید میگیرن ازش میان

ببین یه چیزایی یا کارها و رفتارهایی من دیدم که برا ما تو کرمان قفله یا برعکس کارایی ما میکنیم و شوهر ...

چه جالب مثلا چه کارهایی؟؟منم خیلی دوست دارم برم تو روستاهای شمال ولی حس میکنم فرهنگشون با ما خیلی فرق میکنه 

شما همسرت شمالیه که رفتین اونجا؟

اختلاف فرهنگی چطورهغربت چه عرض کنم من اینجا هم غریبم از همه فامیل شوهر متنفر و فراری از طرفی میترسم ...

قطعا میشه 

ما می‌خواستیم یه اپارتمان نقلی توی یه شهر کوچیک شمالی بخریم

حتی افرادی که توی اون شهر بودن انتظار داشتن ما کلید رو بدیم بهشون که خونه بشه خونه خالی براشون

و حساب کردیم دیدم بیشتر به سود دیگرانه