2777
2789
عنوان

چرا دیگه هیچکس رمانتیک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 67 پست
تا زمانی ک مردم دل خوش و ذهن آزادی نداشته باشن تقوا و نمیدونم چی چی کشکه انسانیت با دل مردگی ملت از ...

دیگه ادامه ندیم. بابت به حاشیه رفتن تاپیک و هرقدر تاثیر گزاری بنده در اون متاسفم و معذرت میخوام.

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

گفتم همه جوره داریم. منم زن بی حجاب شوهر دار سراغ دارم که ببخشید دردنبود شوهرش از پشت و جلو .....نیا ...

میدونی ک حرفات خریدار نداره و تایپیک این بنده خدا رو از موضوع اصلی دور کردی تو ک دم از خدا و تقوا میزنی حق الناس گردنته 

از خانوم عذرخواهی کن ک از تایپیکش برا تبلیغات پوچ و زن ستیزانه سو استفاده کردی باشد تا شاید حلالت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در جامعه ببین چند تا مرد ۲ زنه پیدا نمی‌کنید تو ۸۰میلیون آدم. ۴ تا پیشکش.

اولا ک‌ میگم جامعه رو فقر و اقتصاد ورشکسته ترکونده هر کی دنبال اینه کلاه خودشو باد نبره

اونایی ک پولدارن از این کارا میکنن چون راه واسشون همواره 

میدونی ک حرفات خریدار نداره و تایپیک این بنده خدا رو از موضوع اصلی دور کردی تو ک دم از خدا و تقوا می ...

هم از شما و هم از اون خانوم محترم عذرخواهی کردم.

صمنا حرفای من تاکید بر حجاب و نماز و تقوا حرف شرع هست و در قرآن و روایات زیادی میتونم بهتون نشون بدم. إن شاءالله ما مسلمان و شیعه اهل بیت علیهم السلام هستیم و تبلیغ دین ان شاءالله هم خدا و هم اهل بیت علیهم السلام رو شاد میکنه.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

اولا ک‌ میگم جامعه رو فقر و اقتصاد ورشکسته ترکونده هر کی دنبال اینه کلاه خودشو باد نبرهاونایی ک پولد ...

در تاپیک خانوم دیگه ادامه ندیم مگر نگفتی حق الناسه؟ منم عذرخواهی کردم بابت انحراف از موضوع تاپیک