2777
2789
عنوان

چرا دیگه هیچکس رمانتیک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. الانم همه جورش هست.

متاسفانه بی حجابی و خیانت و بی نمازی و .... زیاد شده.

رابطه نزدیک که هدف و غایت عشق و دلبستگی هست زودتر رخ میده بین برخی جوان‌های نامحرم و بیشتر شده .....

در همینجا ببین طرف چقدر راحت از رل کرش اکس پارتنر شوگر و .... تاپیک میزنه.... یه آبم روش.... وقتی میام از گناه و فساد حرف میزنم بدخی بمن حمله میکنن.

کلی تعلیق شدم.

بی حیایی و بی حجابی و بی تقوایی واس برخی شده عادی و مدافع هم گاها داره ..... انتطار محبت و عشق واصل به ازدواج پاک داری؟ نمیگم نیست اما .....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

اره اما خب چرا اینجوری شده؟ به نظرم باید به خودمون بیاییم

من زیادمذهبی نیستم اماباورکن اززمانی که اعتقادها کمترشده همه چی ازبین رفته.شایداعتقادها غلط بوداما همون ساده بودن واعتقادداشتن ها جلوی خیلی ازچیزها میگرفت همون ترس ازخداوگناه حتی اگرغلط واشتباه بود.برات مثالی میزنم مثلا قبلا زن ها اعتقادداشتن به نامحرم ومحرم وترس ازگناه پس همین جلوی خیلی ازاتفاق ها رومیگرفت.چندوفت پیش یکی ازدوستهام بعم گفت که مامان دوست بچه ام باهم صمیمی هستیم اینقدرخندیده وخوسحال بوده که بچه ام ازشوهرم نیس ازیه پسر دیگه هس که خیلیم خوشتیپه متاهل هس وخانومش هم دکترهس.به کجاداریم میریم ما

سلام. الانم همه جورش هست.متاسفانه بی حجابی و خیانت و بی نمازی و .... زیاد شده.رابطه نزدیک که هدف و غ ...

یعنی همه چی تقصیر زنهاس؟

همه مشکلات گردنِ بی حجابیه؟؟

دزدی و اختلاس و احتکار و پولشویی اصلا گند نزده ب زندگی؟؟

این فشار اقتصادی و گرونی ب حجاب زنها مربوطه؟؟؟

من زیادمذهبی نیستم اماباورکن اززمانی که اعتقادها کمترشده همه چی ازبین رفته.شایداعتقادها غلط بوداما ه ...

اره دقیقا عزیزم حرفتو تایید میکنم. کاملا درسته . قدیم به یه چیزی اعتقاد داشتن، الان کلا پووووچ.اه

رومانتیک شایدنبودن امامردبودن

گرونی و بیکاری همه چیو خراب کرده ی پسر مجرد ب چی دل خوش کنه و زن بگیر؟ با کدوم کار و چ سرمایه و پولی؟؟

پس مجبوره قید ازدواج پر آرامش رو بزنه و خراب شه

اون مردی ک هم تونست ازدواج کنه بیکاری یا گرونی امونشو برید اول ماه حقوقی بگیرن سر ی روز همش میره جای قسط وام و قرض و بدهی چ دل خوشی می مونه واسه رمانتیک بازی؟؟

سلام. الانم همه جورش هست.متاسفانه بی حجابی و خیانت و بی نمازی و .... زیاد شده.رابطه نزدیک که هدف و غ ...

آخه الان اونایی که حجاب دارن و نماز میخونن، از بی حجاب ها بدترررر شدن که. همشون برعکس ظاهرشون، کاملا با خدا غریبه هستن و نزدیک شیطانن. به نظرم ربطی به حجاب نداره. طرز فکرها خراب شدن چه باحجاب چه معمولی.

یعنی همه چی تقصیر زنهاس؟همه مشکلات گردنِ بی حجابیه؟؟دزدی و اختلاس و احتکار و پولشویی اصلا گند نزده ب ...

بی تقوایی و بی نمازی و چشم ناپاک متاسفانه در برخی آقایونم هست و همش زنا نیستن.

نماز باشه تقوا باشه طرف خیلی سخته دنبال خیانت و رابطه نامشروع حتی در حد صحبت و نگاه بره و اختلاس و .... هم نمیکنه.

ما باید نسبت به موارد شرعی حتی در همینجا بهم تذکر بدیم و نداریم فساد در جامعه بیشتر بشه. 

طرف راحت میاد تاپیک میکنه با طرف رل میزنم رابطه دارم از کس دیگه تونم اومده به مامانم گفتم رفتم کتابخونه در حالیکه با اسم بود و .... کلی از این مصادیق فساد. ببین چند نفر مثل من اینجا بهش تذکر میدن و کارش رو نفی میکنن؟؟؟؟

تگه همه نسبت به این مسائل مفسده موضع منفی نشون بدیم محیط پاک تر میشه.

برخی از این اشخاص بعدا میان از خیانت گله میکنن ... یا میگن از زندگی سیرم و ....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

گرونی و بیکاری همه چیو خراب کرده ی پسر مجرد ب چی دل خوش کنه و زن بگیر؟ با کدوم کار و چ سرمایه و پولی ...

قبول امااونهایی که پول دارن چی،مااگه قشرضعیف داریم متوسط وپولدارهم داریم ماچون شهرستان زندگی میکنیم شهرخودمون وشهرهای اطرافمون اکثرا متوسط رو به بالاهستن.اماهرچی پولدارتربدتر.جوری شده که خیلی اززن ها دیدم ناراحتن میگن کاش شوهرمون پول نداشت. یابرعکس.چندهمسایه داریم وضع مالی شوهرشون خوبه زن هاشون ودخترهاشون .....،حرفت قبول دارم اماجو جامعه بدشده

یعنی همه چی تقصیر زنهاس؟همه مشکلات گردنِ بی حجابیه؟؟دزدی و اختلاس و احتکار و پولشویی اصلا گند نزده ب ...

عزیزم اصلا الان خوده باحجاب ها هم از بقیه بدتر شدن که. هرروز صیغه میشن. قدیم باحجاب ها اینجوری نبودن. به نظرم اصلا ربطی به پوشش نداره. طرز فکرها خراب شدن. راستی اعصابتو خراب نکن گلم🫂

آخه الان اونایی که حجاب دارن و نماز میخونن، از بی حجاب ها بدترررر شدن که. همشون برعکس ظاهرشون، کاملا ...

خشت اول چون نهد معمارکج تاثریا میروددیوارکج،همین دزدی ها،اختلاس ها،همه چی باهم دست به دست هم دادت،ماهواره،اینترنت،اینستاگرام،سواستفاده ازاسلام،جوری شده که مردم قران روقبول ندارن چرا،چون میان ازقران سواستفاده می کنند وابهتش ازبین میره،ابهت دین ازبین بره 

بی تقوایی و بی نمازی و چشم ناپاک متاسفانه در برخی آقایونم هست و همش زنا نیستن.نماز باشه تقوا باشه طر ...

منم تایپیک میزنم مسئله ما حجاب و آزادی ملت نیس ما مشکلی با این قضیه نداریم

اصل ماجرا رو ول نمیکنیم بپردازیم ب حاشیه وااای از بیکاری اماااااان از گرونی دااااد از اختلاس و احتکار و دزدی