2777
2789
عنوان

شوهرم واسه بیدارشدن خیلی اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 76 پست
اسی جان عیب نداره دیگه ماهم تنها کاری که میتونیم برا همسرامون بکنیم همینه به مسولیت اونا نگاه کنیم ک ...

ببخشید دارن چیکار میکنن که مسولیت سخت تر دارن؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان اومد بوسیدم و عذر خاهی کرد رفت😐😐😐😐 یک ربع پیش اینجا میدون جنگ بود

میدونم چی میگی مال من کلا با دعوا میرفت عصری تازه دلجویی میکرد😄 البته الان بهتر شده چای صبحانه درست کردنی سروصدا میکنم بیدارمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دادش منم دوره مجردی اینجوری بود یعنی با چک‌و لگد به زور بیدارش میکردیم بره سر کار،الان متاهل هس خودش مثل آدم بیدار میشه

از پذیرای درخواست دوستی معذوریم،با تشکرررر  
منم مث توام،زنگو یه ربع قبل رفتن تنظیم کرده،باید من پاشم لباساشو جورابشو همه چیشووووو اماده کنم ماشی ...

😐😂 من مدرسه میرفتم مامانم لباساماو میگرفت جلو شومینه گرم شه بپوشم انقد حال میداد 

یاد اون زمان افتادم 

ولش کن دختر مرد گنده رو تو باید جورابشو بدی دستش ؟

آره من همیشه به خانوادم میگم اعصابمو خرد کنین اعصابتون رو خرد میکنم 😅😅 حالا بهش بگو اگر میخوای قشن ...

انقدددد از این حرفا زدم ک بخاطر آرزوی من تلاشتو بیشتر کن 

ک‌میدونی من تا اوضاع مالیمون خوب نشه بااین میمیرم برا بچه ولی بچه نمیارم 

اصن شب یکی دیگه ست مهربون حرف گوش کن 

صبح تنها تفاوتش با شمر رنگ لباسشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤
😐😂 من مدرسه میرفتم مامانم لباساماو میگرفت جلو شومینه گرم شه بپوشم انقد حال میداد یاد اون زمان افتا ...

خدایی اگ اینکارو نکنم‌میخابهه پانمیشه اونقد خیالش ازمن راحته ک اون ی دقه رو هم‌میگه بخابم😂😂ینی کافیه من خابم‌ببره وای میمونیم....دوسه بار اینجوری شده..محل کارشم توبیخ زدن .دیگ‌مجبورم‌خواهر.بخاطر شغلش مجبورم.نمیخام تومحل کارش مشکل پیش بیاد.بزور این کارو جور کردیم با کلی نذر و نیاز...میگم چ اشگال داره بعدرفتنش میگیرم میخابم.

مادرشی؟ رفتارت اشتباس. همین کارا-باعث دلزدگی میشه. کارایی ک همسر انجام میده یاد بگیر.وقتی دیرش شد نه ...

اخراج چی کاسبه خاهر من 

با الارم گوشی بیدار نمیشه ک هیچ تکونم نمیخوره

اسی جان عیب نداره دیگه ماهم تنها کاری که میتونیم برا همسرامون بکنیم همینه به مسولیت اونا نگاه کنیم ک ...

مگه مردا بابت انجام کارای خونه که مسیولش زنها هستند اعصابشون خورد میشه که زن ها اعصاب خودشونو خورد کنن؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
دادش منم دوره مجردی اینجوری بود یعنی با چک‌و لگد به زور بیدارش میکردیم بره سر کار،الان متاهل هس خودش ...

خدایی بپرس ببین زنش چیکار کرده ک‌منم انجام بدم

شوهر من دقیقا همینحوریه

دیگه مجبوری تحمل کنی اسی جان، ولی بنظرم با اسپری آب بپاش رو صورتش😂 فقط اب یخ نباشه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

دیگه مجبوری تحمل کنی اسی جان، ولی بنظرم با اسپری آب بپاش رو صورتش😂 فقط اب یخ نباشه

میترسم اونجوری ب زد و خورد برسیم😂 صبحا بافقیه کاملا وحشی😅

میترسم اونجوری ب زد و خورد برسیم😂 صبحا بافقیه کاملا وحشی😅

😂

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY