2777
2789
عنوان

شوهرم واسه بیدارشدن خیلی اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 76 پست
ببخشید دارن چیکار میکنن که مسولیت سخت تر دارن؟

همین ک صبح از خوابت  بزنی بری سرکاری و مجبوری خرج خانواده و قسط  و وام رو دربیاری و اگه کم امد باید جوابگو باشی و باید به اینده مالی هم فکر کنی خرج خونه اگه مستاجری کرایه

ماها زورمون میاد از خواب بیدار شیم و اونو بیدار کنیم دوباره بخوابیم اونا مجبورند بیدار شن و برن سرکار 

من به شخصه نمیکنم این کار رو

مردها چند روز کار میکنن پول ب دست میارن ولی برای خرید یک رو پول چند روز زحمت و کارش که با ی خرید میره

مگه مردا بابت انجام کارای خونه که مسیولش زنها هستند اعصابشون خورد میشه که زن ها اعصاب خودشونو خورد ک ...

قبول دارم اینا تضاد فکری مرد و زن هست باعث تکامل زندگی میشه عشق 

اونا باخودشون میگن مگه چکار میکنن عین ما 

مادر من همیشه میگه 

زنها پادشاه زندگین تو خونن و هرچی بخوان مردها مجبور به فراهم کردن اونن 

من گاهی افتخار میکنم که یک خانمم و اینقدر قدرت دارم که یه خونه زندگی رو درکمال ارامش بچرخونم و یکی که با گفته من برای تهیه امرار معاش خونه تلاش میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره