2777
2789
عنوان

ضبط شدن صدای خواهر شوهرم که داره پشتم حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو گوشی شوهرم بود اتفاقی دست یکی میخوره روضبط صدا

شوهرت هیچی بهشون نگفتع؟؟

واقعا تقصیر اونا نیس گلم تقصیر شوهرته ک تورو انقد جلو اونا اورده پایین و بی احترام کردع ک دیگ اونام قشنگ جلوش به زنش هرچی میخوان میگن

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
کاش نمیفرستادی...اشتباه کردی...الان می‌ره به همه میگه فلانی برامون شنود گذاشته...فکر کردی مادرشوهر خ ...

نه گوشیش سادس بعد اولش صدای بچه میومد تو صداهای ضبط شدس ما هم شاید حرف بزنیم ولی اینجوری خداییش نه حرف زشتو ناموسی یا مثلا پرش کنن دروغ بگن زنت فلانه

تو گوشی شوهرم بود اتفاقی دست یکی میخوره روضبط صدا

اتلاقی دست یه نفر میره روی گوشی شوهرت اتفاقی قفل باز میشه اتفاقی اوی اون همه نرم افزار ضبط صدا باز میشه کاملا اتفاقی ضبط میشه و سیو میشه 

دختر خوب این اتفاقی نیست شما دشمن داری 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
نباید میفرستادی ک حداقل تو روت جرئت نکنن چیزی بگن،وگرنه سگ ک پشت سر همیشه واق واق میکنه

گفتم بفرستم خجالت بکشن چون خیلی دارن دخالت میکنن تو زندگیمون خسته شده بودم

اتلاقی دست یه نفر میره روی گوشی شوهرت اتفاقی قفل باز میشه اتفاقی اوی اون همه نرم افزار ضبط صدا باز م ...

گوشیش قفل نداره نمیدونم انگار داشتن باهاش بازی میکردن بچها 

انتظار نداشته باش بیان ازت عذرخواهی کنن چون شوهرت تو جمعشون بوده و هیچ اعتراضی نکرده ! مردی که حامی زن نباشه واویلاست

حالا که شناختیشون و به روشون آوردی فقط رفت و امدتو کم کن بزار اینقدر زر بزنن تا خسته بشن ، تهمت زدن عاقبت نداره 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
شوهرت هیچی بهشون نگفتع؟؟واقعا تقصیر اونا نیس گلم تقصیر شوهرته ک تورو انقد جلو اونا اورده پایین و بی ...

اره دقیقا بهشم گفتم من بیشتر از تو ناراحتم.من اینقدر پشتتم چطور تو پشتم نیستی.اصلاداز چشمم افتاد

گوشیش قفل نداره نمیدونم انگار داشتن باهاش بازی میکردن بچها

بلاخره یک نفر داره مرض میریزه حواست باشه 

شاید اون لحظه اتفاقی افتاده که اونا عصبانی بودن و این حرفا رو از روی نفهمی زدن شما قبل و بعدش رو ندیدی

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
گفتم بفرستم خجالت بکشن چون خیلی دارن دخالت میکنن تو زندگیمون خسته شده بودم

اینجور آدما خجالت حالیشون نمیشه هار تر میشن فقط روشون رو به روی خودت بیشتر باز کردی ک از این به بعد علنا تو روت بگن،اگه ندیدن پاک کن ویسی ک فرستادی