2777
2789
عنوان

ضبط شدن صدای خواهر شوهرم که داره پشتم حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 60 پست
انتظار نداشته باش بیان ازت عذرخواهی کنن چون شوهرت تو جمعشون بوده و هیچ اعتراضی نکرده ! مردی که حامی ...

همین کارو میکنم دیگه اصلا هیچ رابطه ای نمیخوام داشته باشم حتی شاید خطمم عوض کردم که کامل بیخبر باشن

اینجور آدما خجالت حالیشون نمیشه هار تر میشن فقط روشون رو به روی خودت بیشتر باز کردی ک از این به بعد ...

اخه واتساپش از ایناست که اگه پاک کنی بازم هستش. اشکال نداره بذار هر کاری میخوان بکنن من که دیگه انتظاری ازشون ندارم فقط اینکارو کردم که شوهرم دیگه منو مقصر ندونه نگه تو کوتاه بیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش نمیفرستادی...اشتباه کردی...الان می‌ره به همه میگه فلانی برامون شنود گذاشته...فکر کردی مادرشوهر خ ...

حق

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

چون همیشه شوهرم میگه تو خجالت زدشون کن اگه فلان رفتارو کردن بازم بیا بریم بهشون سر بزنیم باورتون نمیشه هر۲ روز یبار منو میبرد خونشون..اینجور روشنون باز شده 

اخه واتساپش از ایناست که اگه پاک کنی بازم هستش. اشکال نداره بذار هر کاری میخوان بکنن من که دیگه انتظ ...

اشکال نداره بگو دستم خورد اشتباه پیام دادم پاک کردم،بخدا خودت بعد اذیت میشی اصلا به روشون نیار فقط فاصله بگیر ازشون بذار پشت سرت حرف بزنن

اره دقیقا بهشم گفتم من بیشتر از تو ناراحتم.من اینقدر پشتتم چطور تو پشتم نیستی.اصلاداز چشمم افتاد

خیلی بدع این کارش 

کسی ک ب تو توهین میکنه انگاری ب اون توهین کرده 

هرچی هم ک باشی حتی اگ بدم باشی نباید جلو اونا از تو بد بگع 

چقدر بیفکرن این مردا

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
همین کارو میکنم دیگه اصلا هیچ رابطه ای نمیخوام داشته باشم حتی شاید خطمم عوض کردم که کامل بیخبر باشن

خوب کردی فرستادی.بذار بفهمن از چی ناراحتی و خجالت بکشن و توقع رفت و امد مثل قبل رو نداشته باشن

ولی اینم بدون طبیعیه ماهم غیبت خانواده شوهر میکنیم اونام صددرصد پشتمون میگن بااینکه بهترین ادمم باشیم...

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
اخه واتساپش از ایناست که اگه پاک کنی بازم هستش. اشکال نداره بذار هر کاری میخوان بکنن من که دیگه انتظ ...

فکر نمیکنم ویس بمونه،پیام رو روی نوتی  شاید بتونه بخونه ولی ویس رو نمیتونه گوش بده وقتی پاک کنی

بلاخره یک نفر داره مرض میریزه حواست باشه شاید اون لحظه اتفاقی افتاده که اونا عصبانی بودن و این حرفا ...

حتی فیلمم بود کوتاه بود دیگه اونو نفرستادم بچها داشتن از خودشون فیلم میگرفتن کلا دور گوشیش بودن گوشی ساده بدون قفل

بجای فرستادن با همسرت اتمام حجت کن  رفت و امد رو خیلی خیلی کم کنید وقتی همدیگه رو دیدید محل نذار

این کاربری دست دو نفر است
خوب کردی فرستادی.بذار بفهمن از چی ناراحتی و خجالت بکشن و توقع رفت و امد مثل قبل رو نداشته باشنولی ای ...

اتفاقا همین کارو کردم که دیگه نه شوهرم نه اونا توقع بیجا تداشته باشن ازم بدونن ناراحتم ازشون .ولی چرا بخوان زندگی ۲نفرو از هم بپاشونن با حرفای زشتشون

بجای فرستادن با همسرت اتمام حجت کن رفت و امد رو خیلی خیلی کم کنید وقتی همدیگه رو دیدید محل نذار

بهش گفتم دیگه نمیخوام ببینمشون خودش حالمم دید الان یک هفته س حالم خرابه از فکرو خیال چطور میتونن اینجوری حرف بزنن چون من خودم پشتشون اون حرفارو نمیزنم