2777
2789
عنوان

بدون خدافظی باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 84 پست
خیلی دوست دارم ببینم پشیمون شده یا داره کارما پس میده اما برعکس فعلا دنیا یقه منو گرفته 😂برای تو پ ...

من هر چی تو برگشتن ب رفیقام گفتم همون شده 

این پسره برمیگرده التماس ببین کی گفتم 

مال من فکر نمیکردم برگرده ولی برگرده زنگ میزنم مادر صندش میگم این حرومی رو جم کن 

کسی ک میخاس برگرده ی هفته ولم نمیکرد بی هیچ خبری😂👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هر چی تو برگشتن ب رفیقام گفتم همون شده این پسره برمیگرده التماس ببین کی گفتم مال من فکر نمیکردم ب ...

عاشقتم 😎😂 درستشم همینه 

ولی اسی این اسکل شماره منو همه چیمووووو پاک کرد هیچوقت اینجوری نرفته بود این بار جدی شد 

واقعا کاش ما اینارو ول میکردیم 

خدایی خوبه تکلیفتو ملوم کرده ولی این بی هیچ حرفی منو گذاشت رف کاش ب منم میگف نمیخامت غمی نداشتم

چیش خوبه وا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خب میگم رک بهت گفته مال من نگا هیچی نگفت ی دفه خطشو عوض کرد:/

نه اصن خوب نیست هیچ جورش خوب نیست:(

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اونی ک میگ نمیخامت ۹۰ درصد مواقع واقعی نیس ولی اونی ک میره بی خدافظی ۹۹ درصد مواقع واقعیه رفتنش

جفتشون حتی پسر بچه هم نیستن .باز کاش بچه بودن. جفتشون موجودین به اسم نامرد . یه جنس حقیر حتی آدم نیستن. حیوون بی صفتن. 

جفتشون حتی پسر بچه هم نیستن .باز کاش بچه بودن. جفتشون موجودین به اسم نامرد . یه جنس حقیر حتی آدم نیس ...

قبول دارم ولی اون که حتی ارزش ی خدافظی رو قائل نمیدونه بی ذات تره مطمئن باش تو خماری گذاشتن ادما خیلی بدتره

میفهمم

ولی همچین ادم ضعیف و ترسویی که حتی عرضه خداحافظی کردنو نداره حتی اگرم خداحافظی میکرد با کلی توهن و تحقیر و موج احساس گناه به سمت تو کات میکرد

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋