حالم نرماله ها ی دفه عصبی میشم و تپش قلب میگیرم لعنت بهش کاش مث ادم دکمشو میزد ب درد نخور حالا خوبه خودم قهوه ایش کرده بودم با هزار خاهش و تمنا برگشت گولم زد و بدون خدافظی ولم کرد حروم زاده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایی خوبه تکلیفتو ملوم کرده ولی این بی هیچ حرفی منو گذاشت رف کاش ب منم میگف نمیخامت غمی نداشتم
چیش خوبه وا
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خب میگم رک بهت گفته مال من نگا هیچی نگفت ی دفه خطشو عوض کرد:/
نه اصن خوب نیست هیچ جورش خوب نیست:(
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اونی ک میگ نمیخامت ۹۰ درصد مواقع واقعی نیس ولی اونی ک میره بی خدافظی ۹۹ درصد مواقع واقعیه رفتنش
جفتشون حتی پسر بچه هم نیستن .باز کاش بچه بودن. جفتشون موجودین به اسم نامرد . یه جنس حقیر حتی آدم نیستن. حیوون بی صفتن.
ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85