2777
2789

اگه حال داشتید بخونید خیلی ممنون میشم پاسخ بدین 

واقعا دارم ب جدایی فکر میکنم

باورم نمیشه خودم… 

با عشق وبعد از کلی سال دوستی ازدواج کردیم

شاید خیلیا باور‌نداشته باشن اما ازدواج پایان عشقه 

خیلی اتفاقا افتاد 

اما شخصیت همسرم بیشتر از همه چی عذابم میده

مثلا دیسکمر داره حاضر نیست دکتر بره درد زیادی بعد از بیدار شدن خیلییی عصبیییی و پرخاشگرش میکنه 

البته نمیدونم راست میگه برا درد ک اینجوری یا نه…. 

مثلا کل امروز منتظر بودم بیدار بشه… وقتی بیدار شد مث وحشیا بود نزدیک بود منو هول بده کاش بدونید چقدر توی ذوقم خورد… 

خیلی زودم عصبی میشه همیشه 

قبلا هم چند بار روم دست بلند کرد مثل وحشیا بهم حمله کرده بود و من خنگ قهر نرفته بودم.. که ادب بشه حداقل 

قدیما سابقه تریاک داشته… که بعد از ازدواج مورد مشکوکی ازش ندیدم جز ی بار ک توی جیبش دیدم و منکرش نشد گفت خییلی سرما خوردگیم طولانی شد🙄گفتم ی بار بکشم که بعدش ی دعوای حسابی راه انداختم

بخدا درامدم ۶ برابرش اون کارمند… 

حتی فیسمم سرتر ۲۵ سالم هست… 

با این سنم پول جم کردم خونه بخرم

خیلی کم پیش میاد حتی خرجی خونه بگیرم میگم اذیت میشه بااین حقوق اما گاهی کیگیرم که حس مردونه ش از بین نره 

همش‌میگم یکی دیگ بود منو تاج سرش میکرد 

اما اینو باید ی ساعت بعد حواب نازش بکشی تازه اقا سرحال بشه

نمیگم ادم بدیه نه خوبیاش هم زیاد… فقط حس میکنم دیگه خسته شدم فکر‌میکردم با گذشت زمان بهتر بشه اما داره بدتر میشه 

مشاوره و دکتر هم نمیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا از درآمد شما بگذریم 

دست بزن که داره

اعتیاد هم که داره

خسیس هم که هست

منت رو سرت میذاره اعتماد بنفست هم میگیره

چی داره؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

کل دیدگاهت راجب زندگی مشترک پوله که فکر میکنی چون درامدت بیشتره باید ترکش کنی؟

یه موقعی یه انتخابی کردی حالا به مریضی و روزای سخت رسیدید به جا اینکه باهم دیگه صحبت کنید و برید مشاوره و درستش کنی پولو بهونه میکنی که بری؟

عجب

قبل از اینکه بگس سابقه مصرف مواد داشته خواستم بگم اینا تقریبا عللیم خماری هس پرخاشگری و عصبانیت بعد ...

نمیدونم😭چطوری سر مچشو‌بگیرم بخدا بفهمم کاری میکنه راحت تر میرم دلیل پیدا میکنم 

خیلی خیلی زرنگه