2777
2789
عنوان

بدون خدافظی باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 84 پست
عنمم نبود روزی ک خاس دکمه ص.کتیرشو بزنه ۲۰ باری زنگ زد ج ندادم عن شد گف باشه و دیگ خاموش تا الان امی ...

من تقریبا رفتار  ادم هارو میشناسم 

شما انقدم ک میگی بی اهمیت نیستی و داری سعی میکنی خودتو اینطوری نشون بدی هم پیش خودت هم پیش بقیه و حس میکنی ک ب غرورت لطمه خورده

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه از اینکه بخاطر درس تو هیج رابطه ای نبودم باعث شد گول این دوزاری رو بخورم مخصوصا ک مارمولک و ...

ب هر حال ی وقتایی شیطون میره تو جلد آدم و باعث میشه آدم ب خودش؟آسیب جسمی و روحی برسونه 

خداروشکر که خیلی زود فهمیدی و شناختیش و بیشتر با احساساتت بازی نشد

همه حتا ما که متاهلیم این تجربه ها رو داریم

انشاءالله بهترین زندگی نصیبت بشه 

خب منم منظورم اینه ک اونایی ک خداحافظی نمیکنن بیشتر وقتا واقعی میرن دلیل نمیشه ک اونایی ک خداحافظی ن ...

من خیلی میسوزم این چجوری انقد راحت داره میگذرونه من حتی حوصله خودمم ندارم 

دقیقا اسمشم محمد بود 😂😎واییی خیلی خوب بود این راهکار مرسی مهربونممم😍🥺 از امروز اینی که گفتیو انج ...

😁چه دقیق گفتم من یکم حسم قویه شاید برا اینه😁

حتما انجام بده از همین الان فکر کن واقعا فوت شده وقتی فوت شده و نیست میخوای چیکار کنی؟!

متاهل🧸

من تقریبا رفتار ادم هارو میشناسم شما انقدم ک میگی بی اهمیت نیستی و داری سعی میکنی خودتو اینطوری نشو ...

ببین من واقعا علاقه نداشتم بهش ولی ادمی بود ک با حرفا و توجهش و اینکه منو میخندوند افسردگیمو از بین برده بود من بخاطر رفتار خوبش جذبش شدم ن تنها من بلکه اطرافیانمم همینطور خاله من ۴۰ سالشه سر اسم این پسر قسم میخورد انقد مارمولکه این پسر بعد تو اوج خطشو عوض کرد چرا درک نمیکنی حسی ک الان دارمو؟ بخدا اولا من حتی قبولش نمیکردم خالم و رفیقام گفتن پسر خوبیه نگهش دار دوست داره واقعا ولی نداشت دیگ ب ادما اعتماو ندارم اصلا

من خیلی میسوزم این چجوری انقد راحت داره میگذرونه من حتی حوصله خودمم ندارم

دخترا تا ۱ سال اول بعد از تموم کردن معمولا اینطوری میشن و پسرا بعد ی سال میفهمن ک چی ب سرشون اومده دقیقا اون موقع ک دخترا دیگه براشون اهمیتی نداره

خوبه کامل درکم میکنی بزور میان با التماست یکم ترحم و توجهتو جلب میکنن بعد همون موقع ولت میکنن این ب ...

اخ اخ عجب عوضی بوده هار شده بهش محبت کردی 

حرومزاده ها عین خیالشونم نیست دارن عادی زندگی میکنن الان 

😁چه دقیق گفتم من یکم حسم قویه شاید برا اینه😁حتما انجام بده از همین الان فکر کن واقعا فوت شده وقتی ...

عزیزم😂🥺

خدا خیرت بده که گفتی  

جالبه هفته پیش دوست صمیمیش بهم توی واتساپ زنگ زد بعد نوشتم بفرما ؟ گفت دستم خورد 

بعدم زد شمارمو پاک کرد 

اخ اخ عجب عوضی بوده هار شده بهش محبت کردی حرومزاده ها عین خیالشونم نیست دارن عادی زندگی میکنن الان

من ی ادم بشدت عصبی و پرخاشگر بودم این سری های اخر من رفتارم باهاش خیلی مهربون بود تو اوج مهربونیم گذاشت رفت بخدا چقد پشیمونم از خوب بودن ... باور کن از فشار و حرص اسپری اکسیژن میزنم یا پرانول میندازم 

ببین من واقعا علاقه نداشتم بهش ولی ادمی بود ک با حرفا و توجهش و اینکه منو میخندوند افسردگیمو از بین ...

خب میگم ک اگه اونقدام برات بی اهمیت نبود ک میگی اگه بود حتی بهش فکر هم نمیکردی چه برسه ب اینکه درموردش با بقیه صحبت کنی و نظر بخای .

و البته من ن میدونم ک چی ب شما و ایشون گذشته پس قضاوت نمیکنم ک مقصر کیه .

فقط از روی رفتار ها میفهمم ک طرف حسش چیه ب این اتفاقات