حالم نرماله ها ی دفه عصبی میشم و تپش قلب میگیرم لعنت بهش کاش مث ادم دکمشو میزد ب درد نخور حالا خوبه خودم قهوه ایش کرده بودم با هزار خاهش و تمنا برگشت گولم زد و بدون خدافظی ولم کرد حروم زاده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من تقریبا رفتار ادم هارو میشناسم شما انقدم ک میگی بی اهمیت نیستی و داری سعی میکنی خودتو اینطوری نشو ...
ببین من واقعا علاقه نداشتم بهش ولی ادمی بود ک با حرفا و توجهش و اینکه منو میخندوند افسردگیمو از بین برده بود من بخاطر رفتار خوبش جذبش شدم ن تنها من بلکه اطرافیانمم همینطور خاله من ۴۰ سالشه سر اسم این پسر قسم میخورد انقد مارمولکه این پسر بعد تو اوج خطشو عوض کرد چرا درک نمیکنی حسی ک الان دارمو؟ بخدا اولا من حتی قبولش نمیکردم خالم و رفیقام گفتن پسر خوبیه نگهش دار دوست داره واقعا ولی نداشت دیگ ب ادما اعتماو ندارم اصلا
اخ اخ عجب عوضی بوده هار شده بهش محبت کردی حرومزاده ها عین خیالشونم نیست دارن عادی زندگی میکنن الان
من ی ادم بشدت عصبی و پرخاشگر بودم این سری های اخر من رفتارم باهاش خیلی مهربون بود تو اوج مهربونیم گذاشت رفت بخدا چقد پشیمونم از خوب بودن ... باور کن از فشار و حرص اسپری اکسیژن میزنم یا پرانول میندازم