2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی چه برندی خوبه

265 بازدید | 47 پست

خانومای عزیز من اخرهمین ماه پول میاد دستم میخوام ماشین ظرفشویی بگیرم،بنظرتون ال جی خوبه یا دوو،و ازکجا میشه تشخیص داد که فیک نیستن ،تا چند نفری هستن؟دوستم ۱۲نفری داره میگه کافیه برام۲نفرن،ماهم فعلا ۲نفریم ولی مهمون زیاددارم من.اینکه حتما باید مخصوص قرصش بخرم یا مایع ظرفشویی هم بریزم اوکی هس خراب نمیکنه؟ 

هم میشوره هم خشک میکنه؟ ببخشین سوالام زیاد شد نخواستم از اطرافیانم بپرسم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم می‌شوره هم خشک می‌کنه هم تنظیم دمای آب داره 

چن تا برنامه شستشو دارن 

ماشینی بگیر که میوه و سبزیجات هم بشوره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هرروز روشن میکنین ؟و اینکه مثل لباسشویی هس؟باید تا۱۴نفرجابدم داخلش بعد روشن کنم؟یانه ظرفم کم باشه می ...

نه بابا فقط مهمون داشته باشم روشن میکنم

البته نکتش اینجاس که باید ماهی یبار روشن باشه کلا ماشین ظرفشویی

ظرفیتشم نیاز نیس پر بشه عزیزم

اینجور که شما گفتید مهمون زیاد داریم به نظرم از این ظرف‌شویی صنعتی ها بخر که تو هتل و رستوران ها هست

نه دیگه تااون حد،ماهی ۲بار بادوستام جمع میشیم ۸نفریم.باز فامیل میاد حداقل ماهی یبار،تصمیم گرفتم مادرشوهرم اینا رو دعوت کنم ماهی یبار واقعاخجالت میکشم خیلی وقته نیومده بودن چندروزپیش خودشون اومدن تولدم سوپرایزم کردن،ازطرفی مشکل استخوان درددارم نمیتونم زیادسرپاوایسم