2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی چه برندی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان مرسسی فعلا دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم برندبهتره

لطفا به نتیجه رسیدین ب منم بگین 

منم ی ماهه میخوام بخرم هنوز ب نتیجه نرسیدم ،اینجا میگن الجی و بوش نقدی باید پرداخت کنی یکجا و گارانتی هم نداره 

و پاکشوما مدل ۳۵۱۱ ۳۵۱۲ ۳۵۱۳ دارن ک هر سه درجه صوتیشون ۴۶ ۴۷ دسی بل هست و اقساط هم میدن و خدمات پس از فروش و گارانتی هم دارن،ک من یجا خوندم نوشته بود زیر ۴۵ بی صدا هست ، بین ۴۵ تا ۵۰ متوسط ، ۵۰ ب بالا پرصدا 

بخاطر همین موندم و اینکه تو ایران چیزی ب نام خدمات پس از فروش و گارانتی زیاد معنی نداره ،گردن نمیگیرن معمولأ 

هم می‌شوره هم خشک می‌کنه هم تنظیم دمای آب داره چن تا برنامه شستشو دارن ماشینی بگیر که میوه و سبزیجات ...

عه چه خوب نمیدونستم این امکاناتم داره،میگم من حدودا۳۵تومن دستم میاد از این گرون نیستن؟

من دوستم پاکشوما گرفتهخودم سام گرفتم منتها فعلا عقدم استفاده نکردم بگم چجوریه ولی پاکشوما عالیه

پاکشوما ایرانی هس عزیزم فک کنم بدردنخور باشه بازم نمیدونم ها

براشمام مبارک با دلخوش استفاده کنی

لطفا به نتیجه رسیدین ب منم بگین منم ی ماهه میخوام بخرم هنوز ب نتیجه نرسیدم ،اینجا میگن الجی و بوش نق ...

اصلا گارانتی فقط اسمش هس الکی هم پول میگیرن بابتش.چشم جاتم شما ازقیمت الجی باخبری؟تاچندنفری هستن معمولا ؟شماکدوم شهرین؟

فقط اینومیدونم پاکشوما خوب نیس 

پاکشوما ایرانی هس عزیزم فک کنم بدردنخور باشه بازم نمیدونم هابراشمام مبارک با دلخوش استفاده کنی

بله جزو بهترین برند های ایرانی محسوب میشه تااینجا

ولی اینم در نظر بگیرید جنس فیک خیلی زیاد شده

براهمین من ترجیحم این بود وسایلمو ایرانی بگیرم

متاهل🧸

اصلا گارانتی فقط اسمش هس الکی هم پول میگیرن بابتش.چشم جاتم شما ازقیمت الجی باخبری؟تاچندنفری هستن معم ...

من تعریف پاکشومارو توی لباسشویی خیلی زیاد شنیدم ولی ظرفشوییشو نمیدونم

قیمت الجی دقیق نمیدونم ولی تا ۴۰ اینا هس ب بالا

۱۴ نفره هم داره مدل ۵۱۲ بود اگ اشتباه نکنم میگفتن مدل خوبیه ولی پیدا نمیشه تو بازار انگار