2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی چه برندی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 49 پست
اره اینم حرفیه👍منم موندم ازکجابفهمم اصل و فیک بودنش

خب چرا ایرانی نمیگیریییی 

از لحاظ ضمانتم خیالت راحته من مامانم تمام وسایلشو دوماه پیش عوض کرد جی پلاس گرفت از لحاظ نمایندگی عالین

متاهل🧸

خب چرا ایرانی نمیگیریییی از لحاظ ضمانتم خیالت راحته من مامانم تمام وسایلشو دوماه پیش عوض کرد جی پلاس ...

والله واقعیت میترسم ازایرانی،لباسشویی من جنرال هس موقع خشک کردن انگار بندری میرقصه،بااینکه۳سال عروسی کردم اومدم خونم،حالاتوفکرشم اون عوض کنم بعداا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

14 نفره بخر. من ال‌جی دارم راضی ام. حتی پاکشوما ایرانی هم میگن خوبه. 

پودر و ژل مخصوص داره که باید جلا دهنده و نمک هم بخری با اینا. میتونی قرص هم بذاری که قرص گرونتره

آره هم میشوره هم خشک میکنه

14 نفره بخر. من ال‌جی دارم راضی ام. حتی پاکشوما ایرانی هم میگن خوبه. پودر و ژل مخصوص داره که باید جل ...

بالاتراز۱۴نفره هم داره؟ مثلالباسشویی هس که باید تاظرفیتش پرکنم بعد روشن کنم؟

والله واقعیت میترسم ازایرانی،لباسشویی من جنرال هس موقع خشک کردن انگار بندری میرقصه،بااینکه۳سال عروسی ...

جنرال چون از قدیم بود الان دیگه فیک شده

ولی پیشنهادم به شما برای خرید جنس ایرانیه خوب پاکشوما و جی پلاسه 

بازم خودت میدونی گلم جنش خارجی ریسکه چه بسا دیگه قاچاقی باشه ضمانتم که هیچ

متاهل🧸

بالاتراز۱۴نفره هم داره؟ مثلالباسشویی هس که باید تاظرفیتش پرکنم بعد روشن کنم؟

نه دیگه تهش 14.

ببین 14 بهتره چون میتونی قابلمه هاتم بذاری بشوره. کلا هر چی دارم من میذارن داخلش پر میشه روزی یکی دوبار حتی بلکه 3 بار اگه هر دو وعده آشپزی کنم روشنش میکنم بشوره. 

اینا کاری به ظرفیت ندارن روشن کنی پره پر باشه میشوره خالی هم باشه میشوره

نه دیگه تهش 14.ببین 14 بهتره چون میتونی قابلمه هاتم بذاری بشوره. کلا هر چی دارم من میذارن داخلش پر م ...

اهان چه خوب مرسی جانم،به امید روزی که بخرم و بعدنصبش جور شه،اخه همه جام کابینت هس بایدبیان جابازکنن براش

چه فرقی میکنه من از گچین ال‌جی اصل قاچاق خریدم. عین بنز کار میکنه

یکی ازاشناهامون چندسال پیش ازبانه تلویزیون سفارش داده بود اورد دیدن توش خالیه😐ازظاهر تلویزیون بودا ،داخلش خالی هیچ سیستمی ....نداشت ،دیگه طرف هیچ جوره نتونس پیدانکرده بود