خانومای عزیز من اخرهمین ماه پول میاد دستم میخوام ماشین ظرفشویی بگیرم،بنظرتون ال جی خوبه یا دوو،و ازکجا میشه تشخیص داد که فیک نیستن ،تا چند نفری هستن؟دوستم ۱۲نفری داره میگه کافیه برام۲نفرن،ماهم فعلا ۲نفریم ولی مهمون زیاددارم من.اینکه حتما باید مخصوص قرصش بخرم یا مایع ظرفشویی هم بریزم اوکی هس خراب نمیکنه؟
هم میشوره هم خشک میکنه؟ ببخشین سوالام زیاد شد نخواستم از اطرافیانم بپرسم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بالاتراز۱۴نفره هم داره؟ مثلالباسشویی هس که باید تاظرفیتش پرکنم بعد روشن کنم؟
نه دیگه تهش 14.
ببین 14 بهتره چون میتونی قابلمه هاتم بذاری بشوره. کلا هر چی دارم من میذارن داخلش پر میشه روزی یکی دوبار حتی بلکه 3 بار اگه هر دو وعده آشپزی کنم روشنش میکنم بشوره.
اینا کاری به ظرفیت ندارن روشن کنی پره پر باشه میشوره خالی هم باشه میشوره
چه فرقی میکنه من از گچین الجی اصل قاچاق خریدم. عین بنز کار میکنه
یکی ازاشناهامون چندسال پیش ازبانه تلویزیون سفارش داده بود اورد دیدن توش خالیه😐ازظاهر تلویزیون بودا ،داخلش خالی هیچ سیستمی ....نداشت ،دیگه طرف هیچ جوره نتونس پیدانکرده بود