2777
2789
عنوان

تو گوشى همسرم وويس هم كلاسيشو كه دختره گوش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 79 پست
خب كدشو از كجا گير بيارم

کد میره براشوهرت همون لحظه بگو گوشیت بده به یه بهانه ازش بگیر 

بگو نتم قطع شده میخوام سرچ کنم 

بعد کد پیامک شده هم از گوشیش پاک کن نفهمه 

برو به سرچ هم بزن الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم رمز گوشيمو نميدونه دوتامون دوست نداريم

خب تبعاتشم بپذیر 

من شوهرم این کارو کرد یه زمانی گندش دراومد که داشت خیانت میکرد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چت درسی اشکال داره؟من یه بار استاد خودش گروهبندی کرد مجبور شدم با ی آقا هم گروه بشم که متاهل بود و س ...

نمیدونم شاید اگ اجازه بگیره ..و چتشون خیلی رسمی و درسی باشه ..و من ببینم چی میگن اوک باشه (خیلی حساسم )

میدونی دور از جون پیک می زیاد شده(امروز این کلمه رو خیلی تو سایت گفتن افتاده تو زبونم ) ..باید احتیاط کرد 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نمیدونم شاید اگ اجازه بگیره ..و چتشون خیلی رسمی و درسی باشه ..و من ببینم چی میگن اوک باشه (خیلی حساس ...

حالا پیکمی یعنی چی‌منم خیلی دیدم و شنیدم ولی اصلا برام معنیش مهم نبود 

توکل کن بخدا،اون اگه باهاش مچ بود آخرین پیامشون عاشقانه،بود یا بهم عشقم و عزیزم میگفتن.خیالت راحت هی ...

ببين من ميدونم چيزى نيست خدا نكنه هم باشه ولى اين قضيه اعصابمو خورد كرد اصلا يادش ميوفتم قلبم يجورى ميشه حس كردم اون دختره يجوريه و دو روزه اعصاب ندارم حتى 

یه نگاه به کامنتت کردم یه نگاه به امضات یه نگاه به تاپیکات و واو چقدر شبیه همیم

همزاد/

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چرا نباید رمز گوشی شوهرتونو ندونید ؟من باشم با چت حتا درسی هم مشکل دارم ...از نظر من وقتی دوتا جنس م ...

دقیقا 

یکی دانشمندا اتفاقا اروپایی هم بود میگفت با الکترود هایی وصل کردیم به مغز زنو مرد 

خانوما ک با اقایون حرف میزنن بیشترشون مغزشون عادیه ولی ۹۰ درصد اقایون قیمت جنسی مغزشون فعال میشه حتی وقتی حرف عادی میزنن 

شاید بهم بخندین ولی حتی ی مرد غریبه تو خیابون با گوشی حرف میزنه میفهمم پشت خط خانومه یا اقا کلا لحنشون فرق داره 

همسرمم برا کارش خانوم زنگ میزنه کامل متوجه میشم از نوع حرف زدنش ن تنها اون چند نفر دیگ رو هم دیدم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یعنی دنبال توجه جنس مخالف

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شوهر منم سر همین مسخره بازیا نذاشت فوق لیسانسمو ادامه بدم

تو رو خدا بیخیال شو چی شده مگه همه جای دنیا عادیه این چیزا

نترس دختره هم فکری راجع به شوهرت نداره یه جزوه خواسته دیگه هم کلاسین چی شده مگه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
نمیدونم شاید اگ اجازه بگیره ..و چتشون خیلی رسمی و درسی باشه ..و من ببینم چی میگن اوک باشه (خیلی حساس ...

قبول دارم .

خودم ویتی میخواستم سوال درسی بپرسم از اون اقا ک همگروهیم بود خیلی استرس داشتم ولی بحث درسی عادیه تو فضاش قرار بگیری میفهمی چون الان استادا همه کارو میندازن رو گردن دانشجو بدبخت مخصوصا ارشد

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

دختریک دنبال جلب توجه و خودنماییه ..رفتاراش چندشه