2777
2789
عنوان

تو گوشى همسرم وويس هم كلاسيشو كه دختره گوش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 79 پست

کلا دلیلی نداره اون خانم شماره همسرتون رو داشته باشه و دلیلی نداره بخ کسی جزوه بده که بره تو حاشیه من همسرم خودشو پاره کرد بره دانشگاه اجازه ندادم که ندادم که ندادم اصلاااااااااااا اما اون مشکلی نداره من برم

من یکیو خیلیییییی دوس داشتم ۵ سال با هم بودیم رفت دانشگاه با همکلاسیش ازدواج کرد و رفت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😑😑😑😑

خب ؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دختره کراش زده روشوهرتون 

اوناییکه میگین سوهراتون تحفن مگه دخترا موندن که فقط شوهراشمارو بدزدن بفرما

بعدشم من مستقیم میگفتم واینکه رمز گوشیشم کاری میکردم بگه چه معنی داره اینکار 

حواستو جم کن کم کم عادت میکنه به پیامای این خانوم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چرا نباید رمز گوشی شوهرتونو ندونید ؟من باشم با چت حتا درسی هم مشکل دارم ...از نظر من وقتی دوتا جنس م ...

یه نگاه به کامنتت کردم یه نگاه به امضات یه نگاه به تاپیکات و واو چقدر شبیه همیم  

خب ؟

چت درسی اشکال داره؟

من یه بار استاد خودش گروهبندی کرد مجبور شدم با ی آقا هم گروه بشم که متاهل بود و سوالاو بحث درسی همه در چارچوب بود 

خیلی افراطیه تین دیدگاه

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

حس ششمت قويه ؟ دارم ميترسم جدى جدى همينحوريش حالم بده

ا ره ۹۹ درصد مواقع برو تاپیک های حس ششم بخون متوجه میشی این خانوم خیلی کرم می‌ریزه و ادامه بده شوهرت شل می‌کنه شایدم کرده مراقب زندگیت باش اینایی که میگن بیخیال شو واقعا درک نمیکنم خودشون تو گوشی همسرشون یه همچین چیزی ببینن گوشی خاموش میکنن لااابد میپرن بغل طرف 😐🤐