2777
2789
عنوان

به روان خودم شک کردم

94 بازدید | 14 پست

حس میکنم اصلا نرمال نیستم فکرای توی ذهنم تصمیماتم هیچ لحظه ای ارامش ندارم هر چی بدست میارم بعدش سریع پشیمون میشم میشه سالها بخاطرش طلاش کنم بعدش میفهمم اون چیزو نمیخام میرم دنبال ی چیز دیگه هیچی منو خوشحال نمیکنه اروم نمیکنه هر ثانیه تصمیمات و هدفام تغییر میکنن هر چی تراپی میرم انگار طرف نمیفهمه مشکل منو نمیدونه ماجرا چیه ولی الان دیگه مطمئنم هر چی ادم دیدم شبیه من نبودن خودم خیلی اذیت میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیش فعالی 🤣؟تمرکز نداری به گمونم روی هیچی

تمرکز که اصلا ندارم ولی به همه چی شک دارم همش میترسم اشتباه کنم ببین عمرمو گذاشتم پای کنکور ایرانو دور زودم هر سال انصراف میدم اصلا نمیدونم چی میخام هیچی خوشحالم نمیکنه 

تمرکز که اصلا ندارم ولی به همه چی شک دارم همش میترسم اشتباه کنم ببین عمرمو گذاشتم پای کنکور ایرانو د ...

نکن مغزتو روی ی کار متمرکز کن از اون شاخه به اون شاخه نپر ثابت شو روی ی کاری زیاد بلند پروازی هم نکن

مثل روانیام شاید واقعا تراپیستم میفهمید من روانیم ولی بهم نگفت من ولش کردم نمیدونم چیکار کنم

حس میکنم هدف زندگی تو هنوز پیدا نکردی .

هنوز روشن نشده برات  ادما چرا به این دنیا میان و از زندگی چی میخوان .

برو دنبالش ،علاقتم پیدا میکنی(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

نکن مغزتو روی ی کار متمرکز کن از اون شاخه به اون شاخه نپر ثابت شو روی ی کاری زیاد بلند پروازی هم نکن

نمیتونم حالم بده هر جا میرم هر رشته ای بخونم حالم خوب نمیشه نمیتونم ادامه بدم فقط میخام تموم بشه اصلا نمیدونم چمه 

حس میکنم هدف زندگی تو هنوز پیدا نکردی .هنوز روشن نشده برات ادما چرا به این دنیا میان و از زندگی چی ...

خیلی سردرگمم با فکر کردن و تحقیق به نتیجه نمیرسم مجبور به تجربه میشم با تجربه هم همش شک دارم ازمسیرم و عوضش میکنم

خیلی سردرگمم با فکر کردن و تحقیق به نتیجه نمیرسم مجبور به تجربه میشم با تجربه هم همش شک دارم ازمسیرم ...

همین دیگه .

الان برای شما که سالهای طلاییه زندگیه .

فعلا برو دنبال چیزی که توش استعداد داری در کنارش این تحقیقی که گفتم هم داشته باش .

من خودم کنکوریم ،بعیده روزی نیم ساعت دیگه وقت ازاد تو زندگی هر کسی نباشه ...

بالاخره سرنوشت توعم مشخص میشه ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

همینجور ادامه بدی سنت رفته بالا و هیچی نمیشی ریتالین خوردی ؟

دقیقا همین الان از همه بزرگترم و هیچ کاری نکردم قبلا این خیلی اذیتم میکرد ولی الان انقدر  غرقم توی گرفتاریام اصلا سنم مهم نیست فقط میخام ب ی نقطه برسم مسیرم مشخص باشه مطمئن باشم و ارامش داشته باشم همین

نه رفتم تراپی بهم گفت افسردگی خیلی حاد داری و احتمالا نیاز ب مصرف دارو همون جلسه اول گفت بعد منو ارجاع داد ی روانشناس دیگه از اون خوشم نیومد ولش کردم ولی اون اولی خودش خوب بود نمیدونم چرا منو فرستاد پیش یکی دیگ

دقیقا همین الان از همه بزرگترم و هیچ کاری نکردم قبلا این خیلی اذیتم میکرد ولی الان انقدر غرقم توی گ ...

حتما در حیطه کاریش نبودید که ارجاعتون داده 

بنظرم شما برو روانپزشک تا بهتون قرص بده تمرکزتون بیاد سرجاش تا بتونید روی ی کار ثابت بمونید اینکه سنتون میره بالاتر هم بی حوصله تر میشید