2777
2789

اين تاپكيو من ديروزم زده بودم اگه تكراريه براتون نخونيد .. همسرم بعد چن سال برگشته سراغ درس و خيلى داره درس ميخونه و تلاش ميكنه روزاى امتحانا بقيه ازش جزوه ميگرفتن و خودش عادى برام تعريف ميكرد تا اينكه دو روز پيش گوشى همسرم جلوم باز مونده بود منم نتونستم طاقت بيارم بازش كردم ديدم يكى از چتاش دختر بوده رفتم داخلش نتونستم زياد بخونم ولى تا جايي كه خوندم دختره ازش جزوه خاسته بود بعد تشكر و اينا بعد وويس داده بود كه اره نميتونم بخونم حالم بده فلان غر ميزد من شوكههه شدم خيليم استرس داشتم شوهر يهو نياد بفهمه بعد شوهرم با حالت عادى نسبتا سرد جواب داده بود يه جا ديگه هم به همسرم گفت ميشه اينو برام توضيح بدى شوهرم گفته نه ببخشيد خيلى خوابم مياد ولى دختره خيلى حالتش خودمونى بود حالا سوالم اينكه واقعا من حساسم يا اين بده ؟ اصلا دخترى كه بفهمه طرف متاهله چطور روش ميشه وويس بفرسته انقدر عادى حرف بزنه

بعد سوال دومم اينكه دو روزه اصلا قرار ندارم ميخام باز برم تو چتاشون ولى رمز گوشيه همسرمو بلد نيستم و رو اين چيزا خيلى حساسه بفهمه بد جورى باهام قهر ميكنه به نظرتون اين كارو بكنم يا نه بيخيال شم شر نشه واسم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال شو اولا که همه از روی قصد و نیست صمیمی نمیشن شاید برداشت شما اونجور بوده دوما دختر خر اب زیاده

خیلیا اصلا متاهل بودن طرف واسشون مهم نیست 

مهم شوهرته که گرم نگرفته

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

دختره احتمالا گوسفنده. شوهرت ک سرد جواب میده ادم بدی نبوده ک. بهشم بگو چت این دختره رو دیدم خوشم نمیاد اصن جوابشو بدی بگو میام جرررش میدمااا .. ی وقتایی رو سگ نشون دادن ما خانوما حساب کارو میده دست آقایون🤪

چه معنی داره رمز گوشی رو ندونی به قول اون روانشناس که می‌گفت زن و شوهر با هم میخوابن قاشق دهنی همو میخورن به گوشی که میرسه خصوصی میشه. قشنگم اولا نگران نباش بعدش ته قضیه رو درار تا خیالت راحت بشه

آره وقتی شوهرت سرد جوابشو داد پیشو نگیر

من زياد نتونستم بخونم ولى دختره خيلي شوخى ميكرد و مسخره بازى در مى اورد شوهرمم در حد عادى جواب داده نه كاملا سرد نه گرم خيلييي اعصابم خورده قلبم داره تير ميكشه ميخام چتارو كامل بخونم راحت شم ولى چجورى 

اینکه از همسرت میترسی ک ناراحت بشه گوشیشو میگردی بیشتر تعجب میکنم زنو شوهر همه چیشونو توهم میکنن به گدشی میرسه میشه شخصی؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

چرا نباید رمز گوشی شوهرتونو ندونید ؟

من باشم با چت حتا درسی هم مشکل دارم ...

از نظر من وقتی دوتا جنس مخالف باهم حرف میزنن شیطون اون وسط نشسته ...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..