2777
2789
عنوان

خواستگاری

385 بازدید | 18 پست

سلام

یک روزی یک آقا به همکلاسی اش میگوید از فردی خوشش آمده است و آن همکلاسی هم به دروغ به آن خانوم میگوید این آقا  قصد دارد از شما خواستگاری کند اون خانوم به علت استرس یا هرچیز دیگری( بدون آنکه بین این خانوم و اون آقا برخوردی رخ داده باشد )

پدرش رو از موضوع باخبر می کند و پدر اون خانوم هم در دانشگاه با اون آقا پسر برخورد جدی و بدی می کند آن پسر هم بخاطر هیچ کاری از پدر اون خانوم عذرخواهی می کند و میرود پدر اون خانوم هم از حراست دانشگاه شکایت می کند و خواستار این میشود که به پدر و والدین اون آقا پسر تذکر دهند و حراست هم در نهایت پدر اون آقا پسر را احضار و تذکر می دهد

بعد یکسال نه اون پسر و نه خانواده او هیچ برخورد و صحبتی با اون خانوم نمی کنند

شخصیت اون آقا پسر و اون خانوم رو لطفاً ارزیابی کنید به نظرتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهد کودک گل ها این قسمت دانشگاه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من نمیتوانم شخصیت آن دو را ارزیابی کنم

اما این چگونه رفتاریست که دارند؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

پسره خودتی؟

دختر ب نظرم زیادی جوگیر بود و صبر نکرده تا طرف خوش بره جلو مطمئن شه باعث این برنامه‌ها شده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

دختره و پدرش نیاز دارن تیمارستان بستری بشن

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

خب وقتی برخوردی بینشون نبوده پدره دقیقاً از چی شاکی بوده

حراست دانشگاه چه اسکل بوده

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
دختره و پدرش نیاز دارن تیمارستان بستری بشن

یک چیزی من یک خواستگار برام اومد پسره موقع خداحافظی گفت خوشحال شدم از دیدنتون منم گفتم خواهش میکنم خوش اومدید خدانگهدار 😂😂😂 

خیلی جوابم بد بود ؟؟به جای اینکه بگم ممنون گفتم خواهش میکنم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

دهنمونو سرویس کردی با این تاپیک بس کن مرد

من فکر میکردم سایت خرابه این تاپیک تکرار میشه 

از دیروز میپرسه 

البته من یه برادر خیلی ساده دارم همش یاد اون میفتم واسه همین سکوت میکنم 

انشالله خوشبخت بشن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .