2777
2789

ی ماشینه اونم نصف پولشو خودم دادم همش تصادف میکنه میگم آخه ما ن مسافرت ن پوشاک هیچی نداریم پس پولت چی میشه؟؟؟؟؟اوایل گوشی شو چک میکردم دیدم واریز ب خاهر برادراش داره یعنی انقدر نفهمه؟؟؟؟؟؟؟الان چن ساله نمیذاره چک کنم فهمیدم ۵ گرم طلا کل سرمایه زندگیشه اونم خونه مادرش هرچی میگم بیار میگه نه

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

تو این چندسال ازش پول نخواستی که خرج خودت بکنی؟چراانقدبدعادتش کردی؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برا تو خرج نمیکنه صددرصد برا اونا خرج میکنه پیگیری کن بنظرم 

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
امان از این مردای ایرانی واقعا چ مرگشونه چشونه آخه

حآل آدن بهم میخوره 

خرس گنده میشن  اما هنوز دنبال خواهر برادر پدر مادر   پس اندازت چرا خونه مادرته مردحسابی مگه ۵ سالته  خواهر برادرتومحتاجن پول میزنی براشون  اه اه

حآل آدن بهم میخوره خرس گنده میشن اما هنوز دنبال خواهر برادر پدر مادر پس اندازت چرا خونه مادرته مر ...

برا اونا فردین بازی درمیارن برا ما خساست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
حآل آدن بهم میخوره خرس گنده میشن اما هنوز دنبال خواهر برادر پدر مادر پس اندازت چرا خونه مادرته مر ...

ینی من گوه بخورم ازدواج کنم می‌خوام از تنهایی بمیرم اما ازدواج نکن ازدواج فقط ب نفع مرداست

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍