2777
2789
عنوان

آمپولی شادی هست ادم بزنه شاد بشه

124 بازدید | 23 پست

امپولی هست ادم تزریق کنه شاد بشه؟ 

دوسال پیش با شوهرم دعوا کردیم کتکم زد حالم بد شدسردرد گرفتم  رفتم دکتر گفت ناراحت شدی؟ گفتم بله برام امپول نوشت گفت ناراحتیت کم میکنه حالت خوب میشه یکم بهتر شدم ولی حالم خوب نشد چند ساله حالم خوب نمیشه واقعا نیاز. دارم شادی تزریق بشه تو رگام بلکه برسه به قلبم

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل میکشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
قرصش هست من میخورم

اسمش چیه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
من چندماه پیش که عموم فوت کرد حالم خیلی بد بود از هوش رفتم یه آمپول دخترعمم برام زد کلا شاد بودم هرک ...

نمیدونی چه امپولی؟ میشه ازش بپرسی

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

دکتر روانپزشک برام تجوز کرده بدون نسخه نمیدن ولی روم واقعا تاثیر خوبی گذاشته خداروشکر

خداروشکر 

حالا اسمش بگو شاید تونستم تهیش کنم واقعا احتیاج دارم و دسترسی به روانپزشک ندارم

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

واقعا ؟خوبه برم دکتر عمومی بگم مینویسه برام؟ چندتا یا فقط یه دونه

سرخود ک نمیشه بزنی چون اصلش برای جلوگیری از لخته خونه ولی دوستم میگفت من برای اعصاب میزنم خیلی کارساز بوده ، منم مطمئن نیستم، البته شاید هم اشتباه بگم نمیدونم ولی میدونم ک ی امپولی هست دکترها میدن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سرخود ک نمیشه بزنی چون اصلش برای جلوگیری از لخته خونه ولی دوستم میگفت من برای اعصاب میزنم خیلی کارسا ...

کدوم دکتر برم که بدونه چه مرگمه 

روانپزشک تو شهرستانمون نیست فقط دکتر عمومی و داخلی اونا هم رفتم فقط امپول ویتامین ب 12دادن زیاد افاقه نکرد

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

دکتر روانپزشک برام تجوز کرده بدون نسخه نمیدن ولی روم واقعا تاثیر خوبی گذاشته خداروشکر

منم دکتر مغز و اعصاب رفتم برام دارو نوشت گفت شادی آوره . وقتی می‌خوردم صبح ها پامیشدم همه جا سبز بود . قطعش کردم دیگه نخوردم .

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙