2777
2789
عنوان

آمپولی شادی هست ادم بزنه شاد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
خداروشکر حالا اسمش بگو شاید تونستم تهیش کنم واقعا احتیاج دارم و دسترسی به روانپزشک ندارم

عزیزم سرخود نمیشه استفاده کنی عوارض داره من افسردگی خیلی شدید داشتم  خیلی بد بود انگار روحم مرده بود فقط جسمم زنده بود غذا از گلوم پایین نمیرفت آبو بازور قورت میدادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سرخود نمیشه استفاده کنی عوارض داره من افسردگی خیلی شدید داشتم خیلی بد بود انگار روحم مرده بود ...

من همش از حرصی که شوهرم به خوردم میده همش از ناراحتی اینجوری شدم لال شدم اصلا حرف نمیتونم بزنم همش گریه انزوا روحم داغونه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

من همش از حرصی که شوهرم به خوردم میده همش از ناراحتی اینجوری شدم لال شدم اصلا حرف نمیتونم بزنم همش گ ...

ببین همه مشکلات دارن هیچکس زندگیش گل و بلبل نیست اوناییم ک تو ظاهر میبینی تظاهره  اگه دست بزن داره ببرش پیش مشاور 

ببین همه مشکلات دارن هیچکس زندگیش گل و بلبل نیست اوناییم ک تو ظاهر میبینی تظاهره اگه دست بزن داره ب ...

شکاکه مریض روانیه باهاش دهن به دهن نمیشم که کتک بزنه 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔