پسره خوش قیافس ولی اصلا غرور نداره.گفتم بهش نامزد دارم(کلا محل کارم گفتم شوهر ندارم نامزد دارم)ولی باز ولکن نیست میگه دروغ میگی😐یبار کلی جلوم گریه کرد و گفت من دوستت دارم و فلان اصلا برگام ریخته بود .بعد رفتم خونه پیام داد معذرت خواهی کرد فرداش باز پیام داد گفت تروخدا التماست میکنم اینجوری رفتار نکن من دوستت دارم .بعد یه پاکت نامه بهم داد دیدم پنج صفحه پشت و رو داستان عاشقانه برام نوشته دو خط خوندم و انداختم دور😐😂دیگه واقعا حالم بهم خورد استعفا دادم...بعد رفته به دخترخالم پیام داده پرسیده که واقعا نامزد دارم یا نه! نمیدونم شماره دخترخالم از کجا آورده فکر کنم یبار گوشیمو دادم درست کنه از گوشیم برداشته.انقدر آدم آویزون تو کل زندگیم ندیدم حالم بهم میخورد از رفتاراش.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره