خدای مهربون، امشب تورو بیشتر از هرموقع دیگه ای کنار خودم حس میکنم،خیلی ممنون بابت همه چیزایی که به من دادی و بهشون توجه ندارم، سپاسگزارم ازت بابت همه کمک هایی که بهم کردی، امروز به عینه معجزه تو رو دیدم، شکرت بابت اینهمه لطف و مرحمتی که در حق این بنده محتاج و نیازمندت کردی و میکنی، عاشقانه دوست دارم خدای عزیز، همیشه به بزرگی و بخشندگی تو امیدوار بودم و هستم، همیشه اعتماد دارم به اینکه هرچیزی که تو بخوای برام همون میشه، خیلی خیلی متشکرم ازت بخاطر اینکه مسیر درست رو نشونم دادی، قول میدم لایق اینهمه مسئولیت باشم و از صمیم قلب ازت میخوام بهم قدرت و توانایی بدی تا بتونم به هدفم برسم، ای رب العالمین، تو بخشنده ترین بخشنده ها، مهربون ترین مهربان ها، و قادر ترین توانمندهایی، من همه سعی و تلاشمو میکنم تا در جهت رضایت تو قدم بردارم، و آینده ای روشن و پر از انگیزه و امید داشته باشم لطفا لطفا و لطفا فقط کمکم کن تا این سعی و تلاشم و کوششم بیشتر بشه و همیشگی و مستمر باشه، تا بعدا حسرت نخورم و نادم و پشیمون نباشم، من بهت ایمان دارم همونجوری که تا الان منو سرپا نگهداشتی از الان به بعد هم لطفا یاری ام کن و کمک حالم باش، نزار لحظه و ثانیه ای بدون وجود پر مهرت بمونم و کاری کن همواره نامت و یادت همراهم و روشنی بخش مسیر هدفم باشه، من همیشه تو رو میپرستم و مریدت هستم و بهت اعتماد دارم...