2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دیگ ازخونه میرم😤

248 بازدید | 24 پست

رابطه ما اینطوری بود ک شب بدون من نمیخوابید حتما باید کنارش بودم اما الان من تواتاق باشم اون توحال من برم حال اون میادتو اتاق

وقت اومدنش بابغل بوس استقبال میکردیم وقت خدافظی هم همینطور الان بغلی ک نیس هیچ بدون خدافظ گفتن میره ازخونه

قبلا حداقل هفته یکی دوبار بیرون بودیم الان ماهی یکبار بابحث اجبار برای خرید میریم

قبلا باهم فیلم میدیدیم میوه خوراکی میخوردیم تااخرشب 

الان ازعصر خوابه نصف شب بیدارمیشه تنهاشام میخوره منم تنها شام نهارمیخورم

عصررفتم تواتاق یکم بخواب بعد میخواستم تموم کنم این همه کشمش بهش گفتم توخوابت نمیاد چطورامشب زودتربخوابیم باهم یهو صدام کردمیخوای کلا از خونه برم اگ مزاحمتم 😐باین شرایط مقصرکیه کی تا نصف شب خوابه سه چهاصب بیدارمیشه شام میخوره بعدم میره سرکار کیه ک وقت نمیزاره ماهی یکبارم بیرون ببرتم 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

امشب کلا همون حال خوابید نیومد توتخت باوجودی ک قبلا اگر من نبودم سریع منومیبرد پیش خودش میگفت نباشی خوابم نمیبره

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش شوهر منم بره ازخونه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چیشد که اینجوری شد دلیلی نداره ؟؟؟

اقا تغییرشغل دادن ولی چون وامش جورنشد نتونست کاربزرگ اونجوری ک دلش میخواست راه بندازه الان ناراحته بااینکه درامدمون کمتراز قبل نیست بازم ناراحت اینو کرده بهونه کلا ت خودشه حال حوصله دورهمی بیرون رفتن مسافرت هیچیو نداره رسما عین افسرده ها نصف روز خوابه

چی شد که به اینجا رسیدید؟

توضیح دادم پست قبل کم کم وقتی دیدم هرچی تلاش میکنم ازاون حال درش بیارم بی فایدس دیگ بیخیالش شدم برگشت بهم گفت عقل نداری سرموضوعی منم گفتم اگر عقل داشتم ازدواج نمیکردم درسم ادامه میدادم اونم گفت راست میگی عقل داشتی الان جای من کسی دیگ کنارت بود

علتش چیه بهاش صحبت کن

خیلی تلاش کردم ازاین وضع درش بیار اما خودش نمیخواد

یهویی اینجوری شده ؟؟جایی غرورش رو له نکردی؟تو جمع حالشو خراب نکردی ؟

ن بابا موضوع کارشه کلا ریخته بهم دیگ زندگیو گزاشته کنار

خیلی تلاش کردم ازاین وضع درش بیار اما خودش نمیخواد

خب عزیزم به احتمال زیادافسردگی گرفته ببرش دکتراگه میاد

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
کاش شوهر منم بره ازخونه

چرا دلت میخوادبره؟

ولی من توقع دارم بعداز اون همه درک صبرتحمل شرایط بلندشه یه حرکتی بزنه جبران کنه ک هیچ

فکر میکنم دوتاتونم لجبازید..

حس میکنم به داداشش  و پدرومادرش اینا نمیتونه نه بگه وازینکه شما اونو بچه ننه وبی مسئولیت بدونید عصبانیه وبخاطر همین از شمافاصله گرفته وبه سمت خانوادش رفته..

اگه فکر میکنی حرفام درسته فقط کمی بهش اقتدار بده.. مشکلتون حاد نیست