2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دیگ ازخونه میرم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 24 پست
تو مگه باعث شدی ... برسن مشاوره اگه میاد

ن بابا خودش دلش خواست تغییربده کارشو مشاوربیانیست سرموضوعی دیگ هرچقداصرارکردم نخواست

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چرا دلت میخوادبره؟ولی من توقع دارم بعداز اون همه درک صبرتحمل شرایط بلندشه یه حرکتی بزنه جبران کنه ک ...

من ازش خسته ام ازش متنفرم 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر میکنم دوتاتونم لجبازید..حس میکنم به داداشش و پدرومادرش اینا نمیتونه نه بگه وازینکه شما اونو بچه ...

من معمولا اروم منطقی هستم امروزم خواستم تموم کنم وضعیت اشتباه برداشت کردگفت کلا میرم

درسته من دوروزپیش بهش گفتم برا خونه زندگی وقت نمیزاری اولین باربودگله کردم بعداز چندماه تحمل

اما سمت پدرمادرش نرفته منظورش ب رفتن اونجا نیست چون نمیزاره کسی از بحثامون خبرداربشه

اقتدار چطوری بدم وقتی هرکارمیکنم خودش هیچ واکنش مثبتی نداره ک دلخوش کنم 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
فکر میکنم دوتاتونم لجبازید..حس میکنم به داداشش و پدرومادرش اینا نمیتونه نه بگه وازینکه شما اونو بچه ...

انتظاردارم یکبارم اون تلاش کنه اوضاع درست کنه ب جبران صبوری من تواین مدت راستش توی این مدت اخیر چندباربهش گفتم عین بچه نوجوونا لجبازی نمیتونی بشینی منطقی حرف بزنی درت بگی مشکل حل بشه خودسر برداشت اشتباه میکنی سوتفاهم پیش میادبرات

انتظاردارم یکبارم اون تلاش کنه اوضاع درست کنه ب جبران صبوری من تواین مدت راستش توی این مدت اخیر چندب ...

مردا وقتی اقتدارشون پیش همسرشون پایین میاد با بی محلی وقهر وپرخاش وحتی کتک میخوان که اقتدار ازدست رفتشون رو برگردونن..

با تعریف از شخصیتشون وظاهرشون تعهد کاریشون و تعهد به زندکی متاهلیشون و بعد رابطه ج نسی ..و حتی از یع خریدی که برا خونه انجام میده..یه تعمیراتی که تو خونه انجام میده.. میشه اقتدار داد بهشون..وقتی گله میکنی داری هی بهش سیگنال میفرستی که تو نمیتونی تو ناتوانی ..و اینها همونهایی هستن که مرد رو سرد میکنن..نمیگم گله نکن ولی وقتی حسابی اقتدار دادی ودلش رو قرص کردی که همه جوره خواستنی هستی ولی فقط یه چیز کوچولو اینجا منواذیت میکنه بیا حلش کنیم ..دیگه بهم نمیریزه

مردا وقتی اقتدارشون پیش همسرشون پایین میاد با بی محلی وقهر وپرخاش وحتی کتک میخوان که اقتدار ازدست رف ...

هرچقدفکرکردم ب رابطمون متوجه نشدم دیده یه نفراز بیرون خیلی بهترکمک میده مثل حرفای شما ممنون

رابطه ج سی گرمی داریم کلا حتی این چندماه گه گاهی حرفامون تهش ب رابطه ختم شده چون نمیخواستم توفشارباشه همراهمی کردم باهاش

میشه بیشتر ازدیدخودتون ب زندگیم بگین شاید چیزی هست ک من چشم پوشی کردم ک وضیعیت ب وجوداومده بنظرت قدم بعدی من چی باشه باتوجه ب امشب ک میخواستم بگم اگ اونم خوابش میاد خاموشی بزنیم امشب زودتر بخوابیم ک اشتباه برداشت کرد گفت از مزاحمتم کلا برم الانم توحال مونده

چون من دلم میخواد ازاین وضعیت دربیایم چون واکنشی ندیدم منم بیخیال شده بودم

فکر میکنم وقتی گفتید اگه خوابش میاد خاموشی بزنید مثل این هست که بگی الان من تایین تکلیف میکنم من بزرگ ورئیس خونه هستم والان وقت خوابه..شاید توی صحبت کردنت خیلی بکن نکن میگی..به طرز بیانت توجه کن ..دستور دادن یا یادآوری های مکرر رو باید بزاری کنار..شما مادر همسرت نیستی زنشی..زنانگی خرج کن..لوس شو..

میدونی چی میگم؟همون بحث اقتدارست..نیازی به گفتن چیزی نیست..

الان اگه خوابه که تشنج ایجاد نکن وخودتم بخواب..

اگه بیداره میتونی بری ودولیوان چای آماده کنی وباهاش حرف بزنی..فقط گله اصلا نکن..

فکر میکنم وقتی گفتید اگه خوابش میاد خاموشی بزنید مثل این هست که بگی الان من تایین تکلیف میکنم من بزر ...

شاید همینطوره ک شمامیگی اشتباه متوجه شده چون من رودرروحرف نزدم ک لحنم متوجه بشه چون صدای تی وی زیاد بود اتاق دوره از حال بهش پیامک زدم توخوابت نمیاد ازهمون جا اینجوری جوابم داد

فعلاک خوابه ولی حواسم شد ک نمیتونه راحت بخوابه ازدوردیدمش هی توجاش تکون میخورد معمولا وقتی فکرش درگیرباشه اینطوری قبلادیدم

مرسی ک وقت گزاشتی

فکر میکنم وقتی گفتید اگه خوابش میاد خاموشی بزنید مثل این هست که بگی الان من تایین تکلیف میکنم من بزر ...

طرز صحبت ودیدگاهتون شبیه ب کابررویا هست ک خیلی باحوصله دقت ب بچه ها راهکارمیداد

شاید همینطوره ک شمامیگی اشتباه متوجه شده چون من رودرروحرف نزدم ک لحنم متوجه بشه چون صدای تی وی زیاد ...

بله من کلا مخالف پیامکم.. پیامک برای لیست خریده..نه برای صحبت

موفق باشید ومراقب رابطتون باشید