من احساس میکنم خیلی خرج میکنم هم خرج های روزمره بنزین و پول پارکینگ بعضی اوقات خوراکی تنقلاتی بعد زیاد نمیمونه برا خودم میخام ببینم بقیه چجوری خرج میکنن ماهی چقد خرج میکنن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من کلا با این که پول تو دست و بالم همیشه هست ولی با حسابو کتاب خرج میکنم ، بستگی به محل زندگی داره ، ...
من نمیتونم حساب کتاب کنم هر وقت یه پولی میاد دستم نمیدونم چجور خرجش کنم مثلا ۱۲ ام ۱۰ تومن همسرم زد برام الان فقط ۶۸۰۰ مونده ازش کلا یک هفته ام گذشت و هیچ کفش و لباس و ارایشی هم برا خودم نگرفتم
چون یه ماه خرج هام بیشتره مثلا شهریه میدم یا مراسم خاصی میگیرم یا مسافرت خاصی میرم و ...یا یه ماه ممکنه کلا کار خاصی انجام ندم با ۱۰ تومن جمع بشه .
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دقیقا منن ۱۲ ام ۱۰ تومن زد برام الان فقط ۶۸۰۰ مونده بقیه ماها مثلا بیشتر میزنه بازم باورت میشه نه لب ...
دقيقا پولمون بي ارزشه تازه من كرم واينچيزامم ميگم اون برام بخره بيشتر اوقات با وسط برج باز نياز باشه ميزنم نميدونم چرا اينحوريه نه لباس ميخرم خيلي ن چيز غير ضروري اهل دورهمي و اينام نيستم ي ليزر دارم فقط و ارايشگاه