2777
2789
عنوان

ماهی چقد خرج میکنید همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱ تومن باشگاه ۱ تومن لباس زیر و لباس خونگی ۱ تومن برا خوراکی ۱ تومن بزا ارایشگاه و ناخن دیگه بقیش اض ...

هر ماه میخری لباس زیر ؟ من نمیدونم چجوری خرج کنم همش تک مارک میخرم گرون میشه تو عمدهدمیخری ؟ 

شوهرم ۱۰تومن حقوق میگیره سه نفریم به زور میرسونیم.... خیلی حسرت ها به دلم مونده ولی چه میشه کرد😔

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

من ۷ماه دقیقه هزار تومنم خرج نکردم چون باردارم بیرون نمیرم.ولی خرجم خییییلی کمه.چون باشگاهمون که مجانیه .استخر مجانیه

اهل آرایسگاه وناخون و اینا نیستم.لوازم آرایشی سه ساله نخریدم چون زیاد استفاده ندارم.لباسم یه عالمه دارم.تنها چیزی که خرج میکردم وسایل نقاشی بود.ماهی دو تومن زیادمم هست

من شوهرم ماهي ده تومن بهم ميده برا خرجي خودمباشگاه نميرم خيليم اهل لباس و اين چيزا نيستم وسط برج ميب ...

راست میگه اصلا میونی چیکار کردی بعدم بهش میگم بهم میده ولی خودم خجالت میکشم