شوهر من هر سری دارم غذا درست میکنم میگه تو خیلی پر مصرفی در صورتی که من اصلا غذاهام روغن نداره کم میزنم بازم میگه همونم نزن دیگه بدم میاد آشپزی کنم خیلی تو همه چی سرک میکشه شام و نهارم باید اون بگه چی بزارم چیزی هم نداریم بگم رنگ و وارنگ نه معمولی خیلی ضعیف بعضی اوقات همونم میگه کمکم دیگه موندم شوهر شما هم همینجوریه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حیف که بچه هام خوابن و گر نه جر میدادم خودم رو از خنده
فک کن هفته پیش قیمه میپختم اومده میگه یکم دلمه بریز توش خوش طعم بشه، بهش گفتم فقط از اشپزخونه برو بیرون چون احتمال داره دلمه بره جایت که دراوردنش سخته
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
گاها میگه،منم میگم آشپز و خانوم خونه منم اینجوری صلاح میبینم
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نه کاری نداره ولی میگه روغن کم مصرف کن میگه این روغنا سم ان راست هم میگه برا همین کم استفاده میکنم روغنو ولی مصرف رب ام بالاست اصن باید غذا هام رنگش غلیظ باشه وگرنه نمیچسبه
بدم میاد از مرد هایی که توی کار های خانه داری نظر میدن🥴
فقط همسرم روغن دوست داره نه خیلی ها به اندازه منم رعایت میکردم ولی چون رژیم دارم خیلی کم میزنم موقع غذا خوردن هم یادآوری میکنم به خاطر رژیمم کم زدم و همسرم میگه اشکالی نداره