2777
2789
عنوان

شوهر شما هم هی میگه رب کم استفاده کن با روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 57 پست

وای شوهر من هراربرابربدتره خونمو کرده توشیشه به همه چی کار داره

شامپوتموم بشه یک هفته نمیخره میگه زیاد استفاده کردین

همه چی روگرمی میخره

مثلا اندازه 200گرم قندمیخره یکی تموم شده دعواراه مینداره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم برا مهمونی خیلی دخالت میکنه برا پخت و پز دوست دارم جررررش بدم ،دو روز وردست یه اشپزکار کرده ...

وای اینو گفتی یه چیز یادم اومد یه بار مهمون داشتم از بیرون سوپ گرفتم از خودش نخود فرنگی خام ریخته بود وقتی آوردم وسط دیدم خوردنی قشنگ خرچ خرچ میکرد😂😂😂

وای بگردم خیلی بده

بخدا پیرومریضم کرده دیگه اعضا بی برام نمونده

لباسشویی ندارم ولباس 4نفروتودست میشورم بایدده بار بگم تاتایدبخره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم عاشق رب ام به خصوص تفت دادنش با روغن برای تخم مرغ ربی پختن که چه بویی میده☺️☺️☺️

آره خیلی خوب میشه 🥹کلامن غذاهام باید ربشون زیاد باشه وگرنه اونم دوست نداره انقد خورشت های من غلیضه دیگه خورشت های مامانشو و خواهراشو نمیپسنده میگه اونا آبکی میزارن تو بهتر درست میکنی🤭🤭