شوهر من هر سری دارم غذا درست میکنم میگه تو خیلی پر مصرفی در صورتی که من اصلا غذاهام روغن نداره کم میزنم بازم میگه همونم نزن دیگه بدم میاد آشپزی کنم خیلی تو همه چی سرک میکشه شام و نهارم باید اون بگه چی بزارم چیزی هم نداریم بگم رنگ و وارنگ نه معمولی خیلی ضعیف بعضی اوقات همونم میگه کمکم دیگه موندم شوهر شما هم همینجوریه
وای شوهر من هراربرابربدتره خونمو کرده توشیشه به همه چی کار داره
شامپوتموم بشه یک هفته نمیخره میگه زیاد استفاده کردین
همه چی روگرمی میخره
مثلا اندازه 200گرم قندمیخره یکی تموم شده دعواراه مینداره
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لباسشویی ندارم ولباس 4نفروتودست میشورم بایدده بار بگم تاتایدبخره
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭