2777
2789
عنوان

شوهر شما هم هی میگه رب کم استفاده کن با روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خداروشکر تو این مورد دخالت نمیکنه اصلا اهل سرک کشیدن به یخچال و کابینت که چی داریم نداریم نیست ولی در عوض اینقدر دخالت‌های نابجا تو تربیت بچه می‌کنه که دهنم سرویس شده

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

وقتی رانندگی میکنه مثل خودش گیر بده حساب کار بیاد دستش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نه بیجا میکنه . یبار که حلوش کار انجام بده اگر حرفی زد داد بزن خستم کردی شبیهه خاله زنکایی تو همه چی نظر میدی بعدم ول کن اشپزی نکن یکی دوبار گشنه بمونه دهنش میبنده لابد از باباش یاد گرفته

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

نه نیست ، از اول نذاشتم بیاد سر غذام 

الان هم اون جدا غذا درست میکنه من جدا کلن منو قبول نداره😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خونه ما وقتی تموم میشه رب و روغن و بقیه چیزاشوهرم خشنوده ازاینکه زنش هروعده میپزه و همیشه بساط شکم براهه....شوهرت زیادی حساسه ولی قبول کنیم زندگیام سخت

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
حیف که بچه هام خوابن و گر نه جر میدادم خودم رو از خنده

همیشه بخندی خواهر  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...