2777
2789
عنوان

شوهر شما هم هی میگه رب کم استفاده کن با روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حیف که بچه هام خوابن و گر نه جر میدادم خودم رو از خنده

فک کن هفته پیش قیمه می‌پختم اومده میگه یکم دلمه بریز توش خوش طعم بشه، بهش گفتم فقط از اشپزخونه برو بیرون چون احتمال داره دلمه بره جایت که دراوردنش سخته

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

گاها میگه،منم میگم آشپز و خانوم خونه منم اینجوری صلاح میبینم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

نه خداروشکر با این یکی کار نداره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

شوهر من کبد چرب داره من تو غذا ها اصلا روغن نمیریزم به خاطر اون دیگه آخرش گفت توروخدا روغن بریز  

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بدم میاد از مرد هایی که توی کار های خانه داری نظر میدن🥴

فقط همسرم روغن دوست داره نه خیلی ها به اندازه منم رعایت میکردم ولی چون رژیم دارم خیلی کم میزنم موقع غذا خوردن هم یادآوری میکنم به خاطر رژیمم کم زدم و همسرم میگه اشکالی نداره

✒️

نه کاری نداره ولی میگه روغن کم مصرف کن میگه این روغنا سم ان راست هم میگه برا همین کم استفاده میکنم ر ...

منم عاشق رب ام به خصوص تفت دادنش با روغن برای تخم مرغ ربی پختن که چه بویی میده☺️☺️☺️

✒️