2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم پیش میاد چون عادی شده این چیزا.. مگر اینکه پسر اشغالی باشه مثلا دیدم واسه بقیه پیش اومده پسره از الوات بوده همچنان داره دختره رو تهدید میکنه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

دوسال نامزد بودم با یه پسره نشون بودیم دیگه رسماً به شوهرم نگفتم هنوز بعد پنج سال استرسشو دارم یوقت پسره نگه به شوهرم مخصوصا که یکماه بعد جدایی ازش با یکی دیگه نامزد کردم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

نامزد بودم وبعد اینکه جداشدیم و من با همسره فعلیم آشنا شدم گویا نامزده سابقم به همسرم زنگ زده بود و تهدید و بد و بیراه اما خب بعد یمدت دید نقشه ی پلیدش هیچ اثری نداره گورشو گم کرد

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

خب من یه سوال دارم

شما که انقدر اطرافیان یا خانواده متعصبی دارید، چرا با این وجود میرید وارد رابطه می شد که بعد از اون همیشه و هر جا استرس این موضوع رو داشته باشید؟ 

تو این سایت کم ندیدم از این موارد، خب مجبوری مگه! 

این نوع روابط برای کسیه که اینا یه چیز عادی باشه براش:/