2777
2789
عنوان

کسایی که رل داشتن بعد از کات ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همچین موردی نداشتم 😐

ولی یکی بود سر این موضوع کلا شهرو عوض کردن رفتن یجا دیگه ساکن شدن از پسر پنهون کردن قبلا نامزد بوده یکی از فامیلاشون لو داد دختره رو پرت کرد از زندگیش بیرون😐🥴

اینکه به شریک زندگیت بخوای بگی قبلا رابطه داشتی نشون دهنده افکار پوسیدست؟یا اینکه بهش نگی و یه عمر ب ...

اینکه نگی و خیانت محسوب بشه 

مگه شوهر تو همه رابطه هاشو بهت گفته؟

شاید یکی یه اتفاقی تو گذشته براش افتاده باشه و بخاد فراموشش کنه,چون به شوهرش ایندش چیزی نمیگه خیانت کرده؟ 

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬

اینکه نگی و خیانت محسوب بشه مگه شوهر تو همه رابطه هاشو بهت گفته؟شاید یکی یه اتفاقی تو گذشته براش افت ...

بنظر من اصلا خیانت محسوب نمیشه چون این مربوط به گذشته خود آدمه 

و طرف مقابل هم مطمئنن یچیزایی هست از گذشتش که برای بهتر بودن آینده نگفته 

تازه اونم مغذ مرداااا که انقد پیچیده اس و یچیز کوچیکو تو ذهنشون پرورش میدن

اینکه نگی و خیانت محسوب بشه مگه شوهر تو همه رابطه هاشو بهت گفته؟شاید یکی یه اتفاقی تو گذشته براش افت ...

بنظر من اصلا خیانت محسوب نمیشه چون این مربوط به گذشته خود آدمه 

و طرف مقابل هم مطمئنن یچیزایی هست از گذشتش که برای بهتر بودن آینده نگفته 

تازه اونم مغذ مرداااا که انقد پیچیده اس و یچیز کوچیکو تو ذهنشون پرورش میدن

اینکه به شریک زندگیت بخوای بگی قبلا رابطه داشتی نشون دهنده افکار پوسیدست؟یا اینکه بهش نگی و یه عمر ب ...

عزیزم با احترام طرز فکر شما کاملا اشتباهه 

ی اتفاق وقتی توی گذشته آدم میوفته و شاید از سر بچگی یا هرچیز دیگه ای ..من سر بحثم با رل داشتنه نه نامزد 

خب طرف بچه بوده سر بچگی رل زده و حالا میخواد ی زندگیو شروع کنه با عشق ..ولی وقتی بگه افکار مردا خیلی پیچیده اس و این چیزارو نمیتونن هضم کنن و زندگی تبدیل میشه به جهنم..یکمی بگذره میفهمی چی میگم 

ولی از نظر شخصیه مناونایی که قبلا رابطه داشتن و به هر دلیلی به خواستگار یا همسرشون نگفتنخیانت کارن د ...

طرز فکرتو برای خودت نگه دار ما اینجا نپرسیدیم کسایی که نگفتن چی ان 

دا

بنظر من اصلا خیانت محسوب نمیشه چون این مربوط به گذشته خود آدمه و طرف مقابل هم مطمئنن یچیزایی هست از ...

دقیقا حرفت درسته 

اگه مثلا قبلا نامزد داشتی و نمیگفتی باز یچیزی ولی بحث رل اصلا اینطور نیی

ولی خب بعضیا فک میکنن چون سنشون بیشتره دیگه درباره‌ی همچی حرفشون درسته

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬