2777
2789
عنوان

شوهرم دیروز منو فحش داد

407 بازدید | 25 پست

اول از همه چی بگم شوهرم میگ من تحمل مریضی خانوادمو ندارم

و اینکه عصبی بشه کلا کلام دهنشو نمیفهمه و فحش بد میده

کن دیروز مریض بودم شدیدددد

خاب عمیقی چشامو گرفته بود تا اومد شامش دادم و چایی دادم گفتم خابم میاد با بچه ها تنهاش گذاشتم رفتم خابیدم 

اونم یکمی بعدش اومد

بچه ها نمیخابیدن 

جند باری بهم گفت پاشو بکه ها رو آروم کن اذیت میکنن

منم مریض بودم

گفتم سردرد دارم 

سردردم بخاطر میگرن بود 

گفت پاشو بابا توام هروز خدا مریضی 

پس بگو بابات یه مریضو بهم انداخته دیگ 

و کلی عصبی شد

من فحشش دادم

گفتم بجای اینکه بگی پاشو بریم دکتر اینم از لطفته ک فحش میدی 

گفت چیزی نمیشه نترس خیلی محکمی تو

من گریه کردم بچه ها رو خابوندم و خابیدم

خدایی خیلی عصبیم ازش

مردا اصلا یرای روزای سخت نیست نباید روشون حساب باز کرد

اونوقت خودشون یه سرمامیخورن چس ناله میکنن و یکماه ازگار میفتن گوشه خونه

بچه شوهرم یه سرما بخورده 

کسی نبینه فکر میکنه ده تا شکمو یه جا زاییده از بس آه ناله میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک تو سرش کنن اگه نمیگفتی بچه دارم میگفتم طلاق بگیر  آهان راستی وقتی گفت بابات یه مریضو بهم انداخته بگو دل بابام به حالت سوخت گفت کنار مریض یه مریض دیگه باشه تا بتونه درکش کنه

بچه شوهرم یه سرما بخورده کسی نبینه فکر میکنه ده تا شکمو یه جا زاییده از بس آه ناله میکنه

وای شوهر منم ابنطوره وقتی مریض میشم مث یه متهم بهم نگاه میکن ولی وقتی خودش مریض بشه اینقد اهو ناله میکن

وای شوهر منم ابنطوره وقتی مریض میشم مث یه متهم بهم نگاه میکن ولی وقتی خودش مریض بشه اینقد اهو ناله م ...

بعد هم گله کنی میزاره پای اینکه مثلا تحمل مریضیمو نداشته😐😶

خودشون مریض شن از صدتا بچه بدترن

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی