2777
2789
عنوان

خانومای که ویروس جدید گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 83 پست
وای دقیقا انگار کامیون از روی عضلاتت رد شده

آره دلم میخواد یه سرم تقویتی بزنم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه ماهه درگیرشم چن روز اول ب شدت بی‌حالی کمردرد بدن درد سردرد داشتم الانم ک سرفه دارم هنوز گاهی سردرد و ......سه بار سرم زدم با کلی قرص دارو سوپ آبمیوه ولی هنوز خوب نشدم

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
وای من الان دو ماهه سرفه م خوب نشده تو این دو ماه ۴ بار سرما خوردم الان باز گلو درد دارم 😔😔 دخترم ...

اگر بارداری حتما به دکترت بگو عزیزم  برای اطمینان بیشتر تحت نظرش باشی

😎💚🐬
منم یه ماهه درگیرشم چن روز اول ب شدت بی‌حالی کمردرد بدن درد سردرد داشتم الانم ک سرفه دارم هنوز گاهی ...

این ویروس ساخت جدید چین هست و مطمئن هستم ازمایشگاهیه چون اصلا مثل ادمیزاد نیست که با استراحت و زمان خوب بشی انگار میچسبه به تک تک سلولای بدنت و عوارض میده 

😎💚🐬
اگر چیزی نخوردین حتما بزن

خوراکم نصف شده ولی باید برم دکتر سرم بنویسه که دلم نمیخواد ریخت بیمارستان ببینم 😂

باید نوروبیون بزنم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اگر بارداری حتما به دکترت بگو عزیزم برای اطمینان بیشتر تحت نظرش باشی

هنوز حتی نرفتم ازمایش بدم مطمئن شم از بارداری چه برسه دکتر 😔🙂‍↔️🥺

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خوراکم نصف شده ولی باید برم دکتر سرم بنویسه که دلم نمیخواد ریخت بیمارستان ببینم 😂باید نوروبیون بزنم

نوروبین خیلی چیز جالبی نیست مگر اینکه واقعا احتیاجش داری تغذیه خوب بهتره عزیزم 

😎💚🐬
سینوست عفونت داره هنور باید با سرم نمکی بشوری عزیزم

منم نزدیک یه هفتس گرفتم اصلاداروهام خوبم نمیکنه سینم خس خس می‌کنه چرک داره معدم خیلی میسوزه سرفه هام تمومی نداره اشتهامم کم شده بچمم گرفته الان دوهفتس تب سرفه ازچشماش عفونت میادخیلی سخته همه چی توخونه بهم ریخته توان کارندارم ازاینورخودم ازاینورم استرس بچم خسته شدم این چه کوفتی بوددیگه البته بچم خیلی زودزودمریض میشه بدغذاهم هست 

خوراکم نصف شده ولی باید برم دکتر سرم بنویسه که دلم نمیخواد ریخت بیمارستان ببینم 😂باید نوروبیون بزنم

من روز چهارم و پسرم ۷ روزه.همش سرفه می کنیم.گوش درد دندون درد و گلودرد لرز دل‌درد.

چشم پسرم عفونت کرد.

منم حتینمی تونم دراز بکشم همش سرفه میگیره ابریزش بینی هم که شروع شده.همشم احساس غصه می کنم و بی جونم.دختر کوچومم امروز گرفته خدا رحم کنه بهش.

نمی دونم چی کار کنم بهتر شن این سرفه های کوفتی